Digidexo.com

Naturlig Kolon Rensing Metoder

Naturlig Kolon Rensing Metoder


Folk velger å rengjøre kolon for å få mer energi, opprettholde sin helse og overvinne visse sykdommer. Den viktigste drivkraften bak kolon rensing er å fjerne overflødig gjær, giftstoffer og parasitter fra tykktarmen. Det finnes en rekke måter for effektivt å rengjøre kolon naturlig. Det er ofte bare et spørsmål om valg.

Juicing med rå grønnsaker

Pressing med rå grønnsaker bidrar alkaliniserende kroppen, noe som kan drepe virus og andre parasitter i tykktarmen. Rå grønnsaker inneholder også høye nivåer av fordøyelsesenzymer som kan drepe systemisk gjær (Candida albicans) som har økt i antall de store tarmen. Rå grønnsaker har også mange vitaminer og mineraler. Antioksidanter som vitamin A beskytte friske celler og eliminerer ubalanserte de (de som inneholder parasitter og giftstoffer). Noen vanlige grønnsaker som brukes i rensing av tykktarmen inkluderer agurker, gulrøtter, rødbeter, grønnkål, reddiker, kål, persille og hvete gress.

Juicing med fersk frukt

Selv om frukt kan være blandet med grønnsaker for å forbedre smak, blir de ofte brukt av seg selv for kolon rensing. Frukt er naturlig avføringsmiddel. De kan bidra til å eliminere fecal forstoppelser som samler langs veggene i tykktarmen på grunn av betennelse fra systemisk gjær. Frukter har også naturlige enzymer som bryter ned gjær i tykktarmen. Fersk frukt som vanligvis brukes i juicing inkluderer bananer, meloner, epler, jordbær, vannmelon, kiwi, grapefrukt og appelsiner.

Urter og te

Enkelte urter og te drepe systemisk gjær og hjelpe folk få sine kolon sunt. Paul d'Arco er en gjær-kampene urt som kan tas i pilleform eller kokt som en te. Andre inkluderer oregano ekstrakt, propolis, tea tree olje, Senna og aloe blader. Den sistnevnte bidrar til å reparere betente kolon vegger når gjæren er eliminert.

Probiotika

Probiotika kommer i form av "vennlige" bakterier som kan etterfylle kroppens naturlige bakterier. Kroppens bakterier erodere ved bekjempelse av gjær, noe som gjør miljøet i tykktarmen mer egnet for parasitter. Bifuda er de hovedsakelige bakterier i tykktarmen. Probiotika kan kjøpes i helsekostbutikk. Yoghurt og kulturmelk har også kulturer som kan bidra til å fylle flora (bakterier) i tykktarmen.

Pakket Renser & colonic vanning

Pakket kolon renser kommer i pulver eller sirup skjemaet. De inneholder en kraftig blanding av urter og matvarer som dreper gjær og eliminere fecal forstoppelser. Behandlinger varer vanligvis omtrent en måned. Colonic vanning sysselsetter bruk av renset vann til å rense alle tre deler av tykktarmen (stigende, tverrgående og synkende). Licensed kolon terapeuter vanligvis administrere denne behandlingen, selv om det er hjemme colonic kits tilgjengelig.