Digidexo.com

Hvordan Administrere Humalog Insulin Pen

Humalog Insulin Pen av Eli Lilly Selskapet er en enkel måte for insulinavhengig diabetikere å administrere sine daglige insulininjeksjoner nøyaktig og med minimal smerte eller ubehag. Kontrollere blodsukkeret er en viktig del av diabetesbehandlingen. Humalog Insulin Pen setter diabetes kontroll i hendene. Følgende trinn vil fortelle deg hvordan du riktig og trygt administrere en dose insulin ved bruk av Humalog Insulin Pen.

Hvordan Administrere Humalog Insulin Pen

Prime Humalog Insulin Pen. Dette kan gjøres ved å holde nede doseknotten av pennen og å sørge for en strøm av insulin kommer ut av tuppen av nålen. Humalog Insulin Pen må primes før hver injeksjon, og når du ser en luftboble i insulinampullen.

Følg sanitære injeksjonsteknikker. Før administrering av insulindosen med Humalog Insulin Pen, vaske hendene med såpe og vann eller bruk en alkohol-basert rensemiddel til å fjerne vanlige bakterier fra hendene. Bruk en bomullsdott dynket i enten rubbing alkohol eller hydrogen peroxide å rense stedet for insulininjeksjon.

Vri Dose knott å ringe på insulindoseringen. Humalog Insulin Pen lar deg ringe opp mellom 1 og 60 hele enheter insulin. Fordi Humalog Insulin Pen ikke vil tillate deg å injisere en dose som er mer enn de resterende insulin i kassetten, kan du av og til nødt til å fullføre insulin injeksjon ved hjelp av et sekund Humalog Insulin Pen.

Sett nålen av Humalog Insulin pennen inn injeksjonsstedet. Skyv Dose knott rett i å administrere insulindosen.

Hold Dose bryteren nede i fem sekunder mens Humalog Insulin Pen nål er fortsatt i huden din. Fjerne Humalog Insulin Pen for tidlig kan føre til feildosering av insulin.