Digidexo.com

Hvordan å stoppe neseblødning med Urte hjem rettsmidler

Hvordan å stoppe neseblødning med Urte hjem rettsmidler


Tørr luft er ansvarlig for de fleste neseblod. Tørr luft fører til at vevet i nesen for å sprekke og blø. Neseblødning er et vanlig helseproblem, og kan variere fra noen få dråper til en stor blødning. Noen mennesker er tilbøyelige til å blø neseblod. Allergi kan også føre til neseblod. Normalt kan neseblødninger behandles hjemme med press for å stoppe blødningen. Flere urter også hemme blodstrømmen.

Bruksanvisning

Amla (indisk stikkelsbær)
Amla eller indisk stikkelsbær, er en vanlig folkemedisin for neseblod. Tre dråper av saften blir hellet inn i neseboret

Yarrow
Yarrow har vært brukt i århundrer for å behandle neseblod. Den ryllik blad er enten bakken og plasseres i nesen, påføring av trykk, eller rullet og anvendt på samme måte. Det sies å stoppe blødningen.

Goldenseal
Goldenseal stopper også blødning i neseblod og bidrar til å hindre gjentakelse. En teskje goldenseal er kokt som en te og avkjølt. Når teen er avkjølt, suge goldenseal inn i neseborene eller tippe hodet bakover og hell.

Cayenne
Cayenne kan virke tøffe for de delikate vev i nesen, men det stopper blødning raskt. Ett gjelder cayenne direkte eller dink en liten bit av Cayenne papir i et glass med varmt vann. Cayenne regulerer blodtrykket og hindrer blødning.

kinesiske Wormwood
I århundrer har kineserne brukt urt kinesisk malurt å stoppe blødning i sårene. Det er spesielt effektivt i neseblødning.