Digidexo.com

LEGG I Menn

LEGG I Menn


Attention Deficit Disorder (ADD), oftere kalt Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD), er en vanlig barndom tilstand. Oftere diagnostisert hos gutter, eksperter mener det er under diagnostisert hos jenter. En 2006 artikkel i psykologi Medicine rapporterer at ADHD vedvarer inn i voksenlivet 65 prosent av tiden. For disse voksne, forblir ADHD en konstant kamp. Til tross for problemer i relasjoner, på jobb eller med myndigheter, menn er mindre sannsynlig enn kvinner til å søke behandling.

Symptomer

Uoppmerksomhet, distraksjon, impulsivitet, rastløshet og hyperaktivitet karakteriserer ADHD. Humørsvingninger og et hissig temperament er vanlig. Det påvirker negativt en persons evne til å konsentrere seg, ta hensyn og fullføre oppgaver. Mange personer diagnostisert med ADHD har også læring lidelser som dysleksi. Mestring av stress er svært vanskelig for personer med denne lidelsen.

At Work og skole

Evnen til å kommunisere godt er ofte nøkkelen til suksess i skolen og på jobb. Dessverre fører ADHD problemer med verbal flyt som gjør kommunikasjon vanskelig og frustrerende. Impulsivitet og distraksjon ofte føre til kronisk lateness og uorden. Prioritering og fullføre oppdrag er svært vanskelig. Disse problemene føre til at barn med ADHD å gjøre dårligere scholastically og slutte på skolen tidligere enn sine ADHD-free kolleger. De samme problemene følger voksne menn til jobbene sine. For menn med denne lidelsen kan være avfyrt blitt en hyppig forekomst.

Ekteskap og relasjoner

Ekteskap og relasjoner kan være vanskelig for en mann med ADHD. Impulsivitet kan føre til uansvarlig oppførsel, som bestemmer seg for å kjøpe en ny gadget stedet for å betale regninger eller mangler jubileumsfesten for å spille basketball. Den manglende evne til å ta hensyn forårsaker misforståelser. Mer sint, sårende ord er sagt i et anfall av temperament. Disse typer omstendigheter ta en toll på relasjoner og mange forhold ikke vare. Mennesker med ADHD er nesten dobbelt så stor risiko for å bli skilt enn de uten sykdommen.

Håp for fremtiden

Menn med ADHD står overfor en levetid utfordring. Imidlertid er behandling lett tilgjengelig. Medisinering og atferdsterapi er svært nyttig. Triumph er mulig. Menn som Jim Carrey, Terry Bradshaw, Bruce Jenner, Pete Rose, Sir Richard Branson Michael Phelps, og David McLelland (JetBlue Airways) alle har ADHD. Deres behandlingsmetoder varierer, men hver av dem har funnet en måte å takle sine symptomer. De oppdaget måter å minimere sine mangler og maksimere sine sterke sider. De viste seg at ADHD er bare et hinder for å overvinne og ikke en veisperring.