Digidexo.com

Felles Fotproblemer for postansatte

Postansatte tilbringer sine skift går, noe som kan resultere i fotproblemer som spenner fra lett behandles til alvorlig. De vanligste fotproblemer påvirke tær og hæler, men også andre områder av føttene kan bli påvirket. De fleste av problemene stammer fra dårlig sko valg, feil oppvarming og mangel på hvile. Derfor problemene, mens ubehagelig, er ganske enkelt å behandle og forebygge.

Heel

De tre mest vanlige problemer med hælen som postansatte står overfor er Akilles senebetennelse, hælspore og plantar fasciitt. Achilles senebetennelse refererer til betennelse i senen som forbinder hælen bein, og skyldes uriktig warm-up. Heel spurs oppstå når områder av hælen calcifies å danne vekst, eller sporer, vanligvis på grunn av slitasje feil sko eller feil warm-up. Endelig er plantar fasciitis hæl smerter, typisk som følge av inflammasjon ved bunnen av foten.

Toes

De vanligste problemene postansatte opplever i tærne er bunions, hammertoe, inngrodde tånegler og neuromas. Bunions, som pleier å være arvelig, men irritert av å gå, er forskjøvet tå leddene som resulterer i en ytre skrå av stortåen joint. Hammertoe oppstår som oftest i den andre tå, men noen ganger mindre påvirker tre, og en anordning tå bend i henhold til en klo-lignende stilling. Inngrodde tånegler kan oppstå fra sko-press, sopp, eller feil klippe tåneglene, og er en smertefull inngroing fra tånegl. Neuromas, forstørrede vekster som er godartet, forekommer ofte mellom tredje og fjerde tå. De er et resultat av dårlig benbygning og dårlig tilpassede sko.

Andre områder

Andre deler av foten og leggen kan også ofte skadet når du arbeider i postgangen området. Stress frakturer kan oppstå hvor som helst på foten som et bein er gjentatte ganger forverres eller stresset. Shin splint er en smertefull tilstand av beinet bein som skjer når en muskel eller sene er betent. Og Sesamoiditis refererer til betennelse eller brudd av de to små ben på undersiden av foten.

Behandlinger

Behandlingen av de fleste av disse betingelser er enkel. Fordi nesten alle disse forhold resulterer fra for mye trykk og aktivitet på en bestemt del av foten, er nøkkelen til å behandle dem is, hvile og anti-inflammatorisk legemiddel, som ibuprofen. Hvis smerte eller ubehag fortsetter selv etter tilstrekkelig hvile, kan det være nødvendig å oppsøke lege. Korrigerende sko og buer kan avlaste Sesamoiditis og shin splinter. Kirurgi kan være nødvendig å fullt avlaste bunions og neuromas.

Forebygging

Forebygging av disse fots forhold ligger tungt i valg av sko som er riktig for din fot struktur. Også strekking av ben og føtter før walking er svært viktig. Hvis du er utsatt for foten ubehag, is føtter regelmessig etter å ha gått for å hindre alvorlig hevelse og betennelse som forårsaker mange av disse problemene.