Digidexo.com

Hvordan gjøre en Oil Massasje for en Pitta Ayurveda Mind-Body Type

Pittas er "overmennesker" og "superwomen" blant oss: ofte atletisk, bebrillede og utrolig veloppdragent, kan de hoppe høye bygninger i en enkelt bundet (vel, egentlig ikke). De kan imidlertid sykkel pendle 20 miles å jobbe, kjøre morgenmøtet og spise så mye de vil-til forferdelse for kaloritelling medarbeidere. Godmodig, konkurransedyktig, drevet og smart, Pittas er ledere. Nedetid er viktig å Type A Pittas slik at de ikke anstrengt og uttrykke sin varme og bli krevende, dominerende, sjefete eller ufølsom (og dette, bare hjemme.) Pittas er en av de tre typene sinn-kropp funnet i Ayurveda, som dateres tilbake 5000 år til India. Gjør en oljemassasje, eller abhyangana, anbefales for alle typer og Pittas fordel å la sine aktive sinn og kropp hvile og gjenopprette.

Bruksanvisning

•  Varm 2 ss. av olivenolje eller rapsolje i en liten kjele. La den avkjøles. Tilsett 1 ss. av primrose, valnøtt eller kokosolje. Sett til side.

Skyll kroppen og rens med en mild såpe som Castilla såpe. Tørk. Påfør oljen til kroppen, fra føtter og opparbeidelse til hodet. Gjør den fremre side av legemet først og andre legeme tilbake.

Don en varm kappe og forberede en avkjølende drink for å slå ned den beryktede flamme av ambisiøse Pitta. Drikk en lassi laget av utvannet yoghurt med bakken kardemomme, kanel og fennikel lagt. Lounge i minst 10 minutter.

Skyll av med varmt vann for å fjerne overflødig olje fra kroppen. Tørk. Fukte og bruke solkrem som normalt.

Tips og advarsler

  • Oljene kan flekke klær, håndklær og tepper. Bruk gamle håndklær og vask med en gang.
  • Hvis du kan, gjør dette fet massasje daglig eller minst en gang i uken om morgenen før jobb (eller på en mindre hektisk helg) eller om kvelden før sengetid.