Digidexo.com

Hvordan få finansiering for en voksen barnehage

Voksen barnehager programmer tjene et dobbelt formål. Disse programmene gir sosiale, pedagogiske og underholdning muligheter for pensjonister. I tillegg gir en voksen barnehage frist muligheter for vaktmester for pensjonister. Hvis samfunnet er i behov av et slikt program, får finansiering for en voksen barnehage er den grunnleggende første skritt.

Bruksanvisning

•  Utvikle en helhetlig forretningsplan som omfatter ikke bare en detaljert markedsføring programmet, men også et komplett budsjett. Forretningsplanen brukes når du sender inn søknader. Innenfor forretningsplanen, liste informasjon om nøkkelpersonell og deres relevante faglige bakgrunn.

Klargjør søknader for innsending til føderale byråer som gir støtte for senior tjenester. De to viktigste statlige etater som gir midler til voksen barnehage og relaterte avlastnings programmer er Department of Health and Human Services og Department of Housing og Urban Development.

Skriv søknader for innsending til statlige og lokale statlige etater som støtter programmering for pensjonister. Mange stater har en avdeling on Aging. I tillegg kan mer generalisert statlige sosiale tjenester etater opprettholde stipendprogram for ledende tjenester. På lokalt nivå, kan fylket helseavdelingen har tilskuddsordninger og relaterte muligheter til å hjelpe til å finansiere en voksen barnehage.

Utvikle et forhold med den lokale eller regionale United Way byrå. I noen områder, gir United Way venture-tilskudd for å starte nye programmer. Etaten opprettholder fokus på senior tjenester over hele landet. Når en voksen barnehage program er oppe og går med en etablert track record, bør søkes å slå voksen barnehage program til et United Way byrå.