Digidexo.com

Hvordan diagnostisere pseudocyesis

Hvordan diagnostisere pseudocyesis


Bilsete - sjekk. Babyklær - sjekk. Men hvor er babyen? Dette skjer oftere enn du tror. Kvinner som tror de er gravide noen ganger er egentlig ikke gravid. Denne tilstanden kalles pseudocyesis. Denne artikkelen vil hjelpe deg å bedre forstå denne tilstanden og tilbyr diagnostisering og behandling informasjon.

Bruksanvisning

•  Det er mange måter å forklare pseudocyesis. Teorier sier at falsk graviditet kan være knyttet til følelsesmessige konflikter. Det er antatt at intense ønsker å bli gravid eller en frykt for å bli gravid kan føre til interne konflikter og endringer i en kvinnes endokrine system, noe som kan forklare mange symptomer på pseudocyesis. En annen teori gjelder ønske-oppfyllelse. Også hvis en kvinne ønsker graviditet dårlig nok hun kan se mindre endringer i kroppen hennes som tegn på graviditet. Stress, forstoppelse, vektøkning og bevegelsen av gass i fordøyelsessystemet kan føre en kvinne til å tro at hun er gravid.

Noen av måtene å diagnostisere pseudocyesis er lik måter å diagnostisere en ekte graviditet som amenoré, morgenkvalme, ømme bryster og vektøkning. Nær 20 prosent av alle pseudocyesis pasienter ble alle diagnostisert gravid av helsepersonell. Den vanligste psykiske tegn på pseudocyesis er at kvinnen er svært overbevist om at hun er gravid og den vanligste fysiske symptomet er abdominal oppblåsthet (når en kvinnes underliv sveller til det av en gravid kvinne). De vanligste årsakene til oppblåsthet er en opphoping av urin, gass eller avføring. Menstrual uregelmessighet, quicke (fosterbevegelser, selv om ingen foster er til stede), bryst endringer, livmor utvidelse og veer har blitt rapportert.

pseudocyesis ikke har en direkte underliggende fysisk årsak og på grunn av dette er det ingen reell anbefalinger om behandling med medisin. I noen tilfeller er det imidlertid at pasienten kan bli gitt medikamenter for slike symptomer som opphør av menstruasjon. Pasienter bør henvises til en psykoterapeut for behandling pseudocyesis fordi mange pasienter kan ha andre psykiske sykdommer. Det er også viktig, men for psyciatrist ikke å overse dybden av pasientens fysiske symptomer. Informere pasienten at hun ikke er gravid ved hjelp av ultralyd eller andre bildeteknikker er en av de beste måter å behandle denne sykdommen.

Tips og advarsler

  • Alltid være sikker på at du er gravid før du investerer penger i klær, fødselspermisjon elementer eller andre baby-relatert materiale.