Digidexo.com

Hjem kalde rettsmidler

Hjem kalde rettsmidler


Bruk hjem kalde rettsmidler for å behandle symptomene i stedet for å kjøre til legen for forkjølelse. Forslagene nedenfor er trygt for voksne og barn med mindre annet er angitt, og bare koste noen få dollar hver. Du har sannsynligvis allerede har ingrediensene som trengs i skap!

Drikk vann

Drikkevann ikke bare holder kroppen din godt hydrert under en kald, det hjelper også å tynne ut slimet som gjør det lettere å puste.

Steam Innånding

Plasser en stor kjele med vann på komfyren, varme til koking raskt og produsere store mengder damp. Hold hodet over gryte med dampende vann og puste dypt gjennom nesen.

Hot Tea

Drikk en varm te laget med kamille, Echinacea, Goldenseal, Eucalyptus og honning for å bidra til å bryte opp slim og lindre en sår hals.

Apple Cider Eddik

Bland 2 ss. av eple cider eddik og 1 ts. honning sammen i en 8 gram glass vann. Drikk denne blandingen opp til tre ganger om dagen under kaldt å hjelpe øke immunforsvaret og bekjempe infeksjonen.

Honning

Ta 1 ts. av naturlig honning i munnen tre ganger om dagen for å hjelpe lindre hoste og sår hals.

Hvitløk

Hvitløk er en naturlig antibiotika og gjør underverker for en kald. Bland en liten mengde knust hvitløk med olivenolje og la den sitte i ca 30 minutter. Før sengetid, gni oljen over hele bunnen av føttene og dekk med sokker.

Nasal Vanning

Bland ½ ts. av ikke-iodized salt og ½ ts. av natron i åtte gram av varmt vann. Hold hodet over vasken, ved hjelp av en nasal aspirator, puste gjennom munnen mens du forsiktig klemme på saltblandingen i hvert nesebor. Skjær denne oppskriften i to for bruk på barn.