Digidexo.com

Hygienefremmende aktiviteter

Hygienefremmende aktiviteter


Strukturerte spill og aktiviteter kan være en vellykket måte å fremme betydningen av god hygiene, enten for barn eller voksne. Disse aktivitetene over flere typer hygiene og appellerer til en rekke enkeltpersoner. Online spill spesielt er en effektiv måte å holde unge deltakerne engasjert mens læring viktig lærdom.

Scrub Club

Skrubb Club nettside, skapt av non-profit offentlig helse selskap NSF International, er rettet mot et yngre publikum, og inneholder mange interaktive og informative aktiviteter om hygiene. Etter møtet Scrub Club figurer og skurker - og lære om ulike hygiene ferdigheter og bakterier - spillere kan ta turen til "Spill" for litt moro. I Big E er Grossest Treff, spillere lytte til en mistenkelig Elvis-lignende bakterie synge og snakke som de spiller et bilde passer spillet. Som hver kamp er gjort, er et viktig faktum om hygiene vises og leses på skjermen. Stopp Fluin 'Around er et annet spill som trekker spillere i med en spennende mini historie om skurken The Flu, quizer da spillerne om hva de har lært. Flere andre spill finnes, samt elementer som en interaktiv eventyrbok, korte "webisodes" - online videoer med de Scrub Club tegn - og ulike gratis, nedlastbare materialer som fargebøker, plakater og klistremerker.

Helse og Hygiene passer spill

Denne aktiviteten, utviklet av Advocates for Youth, er rettet mot ungdom og fokuserer på de spesifikke hygiene problemer de møter. Det viser konkrete skritt som en gruppeleder kan ta for å informere og vurdere unges kunnskap om personlig hygiene, samt gratis, nyttige brosjyrer gruppeleder kan bruke under diskusjoner. Nettstedet inneholder også en handout for den unge gruppen å bruke når du deltar i en matchende aktivitet der de må matche hygiene atferd med konkrete forklaringer.

Dental Hygiene

Colgate Kids vier en del av sitt nettsted til over et dusin gratis tannhygiene spill og aktiviteter for barna, delt inn i hensiktsmessige aldersgrupper. Det er Tannbørste Patch, for barn i alderen 2-4 å øve telle hver tann de børste, samt Smart Snack Orchard, en samsvarende spill som hjelper barna å identifisere sunn snacks. Barn i alderen 4-6 kan nyte Mistet tann Corner, hvor de må avdekke baby tenner for å bygge en tann slott, eller Dental Office Tree House, hvor spillerne kle Dr. Rabbit riktig etter været, deretter pakke hans dental bag med alt det essensielle. Det er spill som angrep av plakk Monsters for barn i alderen syv og ni, hvor spillerne bruke "space" på sin datamaskin tastaturet for å fyre løs på plakk monstre på tennene; dette spillet har selv en to-player modus. Nettstedet har også en rekke dental hygiene aktiviteter som for eksempel en video som viser barna hvordan å børste riktig og en utskriftsvennlig diagram som lar dem spore sine pussevaner.

Ser din beste

Ser din beste er en læreplan tilbys som en PDF og modifisert for 4-H medlemmer, men du kan bruke den med en hvilken som helst type gruppe. Det gir spesifikke instruksjoner og informasjon lærere eller gruppeledere kan bruke til å engasjere barn i flere aktiviteter som fremmer god hygiene, inkludert en Gode vaner / dårlige vaner aktivitet der barna må identifisere gode og dårlige hygienevaner, og en hygiene collage aktivitet der barn må identifisere god hygiene bilder i magasiner. PDF er gratis å bruke og du kan laste ned eller skrive den ut fra Penn State University hjemmeside.