Digidexo.com

Forklar Medicare & Supplement Forsikring på Alder 65

Forklar Medicare & Supplement Forsikring på Alder 65


Medicare er en nasjonal helseforsikring program som ble startet i USA i 1965. Medicare ble utviklet primært for personer 65 år eller eldre, og det store flertallet av de som bruker det faller i denne kategorien. Personer under 65 kan også melde deg på Medicare hvis de har visse helsemessige forhold, imidlertid. Medicare for de 65 eller eldre kommer med sitt eget sett med regler, men tilbyr også flere valgmuligheter enn det for brukere under 65 år.

Opprinnelige Medicare Premie

Opprinnelige Medicare Del A er fri for månedlig premie hvis du er 65 år eller eldre og har betalt Medicare skatt for 40/4, eller 10 år. Du må også være en borger eller juridisk bosatt i USA Folk som er 65 år eller eldre og som også får pensjonsytelser fra Railroad Retirement styret eller Social Security også kvalifisere for premium-fri del A, som gjør dem som er kvalifisert for Social Security men havenâ € ™ t ennå innlevert, eller enkeltpersoner og deres ektefeller som hadde sysselsetting som dekket Medicare. Alle må betale en månedlig premie for del B, men folk som har sine premier unndratt fra sine trygdeytelser kan ofte unngå en økning i ratene.

Opprinnelige Medicare Påmelding

Hvis du 65 år eller eldre og er allerede mottar trygdeytelser, vil du automatisk bli registrert i Medicare del A og B når du slår 65. Hvis ikke, må du registrere deg selv når du fyller 65 år tilnærminger. Du kan registrere deg for Medicare tre måneder før den måneden du slår 65, din bursdag måned og tre måneder etterpå, totalt en innledende registrering periode på syv måneder. Jo tidligere du melder deg, jo tidligere du del B fordelene begynne.

Medicare Advantage og del D Medicare

Medicare Advantage planer tillate Medicare begunstigede å kombinere sine del A og del B fordelene med ytterligere dekning for hørsel, tannlege, reseptbelagte legemidler og / eller visjon. Medicare Advantage planer er ikke solgt av den føderale regjeringen, men er i stedet tilbys av private helseforsikring selskaper. De enkelte selskapene står fritt til å bestemme sine egne ekstra fordeler, men må tilby alle de samme del A og B fordeler som opprinnelige Medicare, med unntak av hospice, som er dekket av opprinnelige Medicare om du bestemmer deg for å kjøpe en Medicare Advantage plan. Del D Medicare tilbyr fordeler bare for reseptbelagte stoffet dekning og er også solgt av private selskaper, enten sammen med Medicare Advantage eller som en frittstående plan. Den første måleperioden for Medicare Advantage og Del D er den samme som for opprinnelige Medicare.

Medigap

Medicare begunstigede som er 65 år eller eldre kan også kjøpe supplerende Medicare politikk, ofte kalt Medigap. Medigap i de fleste stater kan ikke kjøpes av stønadsmottakere under 65 år Medigap politikk har standardiserte ytelser, som er den samme uansett fra hvilket firma du kjøper dem fra. Medigap plan fordeler inkluderer dekning av del A og B egenandeler, dekning av del A og B copays, den coinsurance for dyktig sykepleier anlegget omsorg og hospice, og dekning for medisinsk nødhjelp som skjer utenfor USA. Tolv standardiserte Medigap politikk var tilgjengelig som av 2011, men ikke alle stater tillater alle planer om å bli solgt. Du må allerede ha opprinnelige Medicare del A og B før du kan melde deg på en Medigap plan.