Digidexo.com

Hvordan du skal Stick Shoe Pads i sko for å hindre foten sklir Forward

Folk som må stå mye ofte finner sine sko ubehagelig hardt, slik at de kjøper innersåle pads å sette i dem. Men, da innersålen pads gli ut av sted og forårsake ubehag; de ofte selv gni blemmer på brukerens tær. Alle som har slitt en sko med en feilplassert sko pad vet hvordan føttene gli frem i skoene, og at det er veldig ubehagelig. Riktig å sette inn en innersåle pad øker sannsynligheten for at det bor på plass.

Bruksanvisning

•  Rengjør overflaten av skoen eneste ved å tørke grundig med antiseptiske servietter. Sørg for at alle tegn på løst smuss har blitt renset ut av innersåle.

Skyv innleggssåler i skoene for å sikre at de passer skikkelig; de bør gå helt fra den bakre ende av helen til forsiden av tåen - som dekker hele innersåle område av skoen. Hvis sålen er for stor for skoen markere overflødig med en penn eller blyant og deretter klippe den med saks.

Klipp et stykke dobbeltsidig tape en halv tomme kortere enn innersåle. Hold deg båndet til innleggssåle og klippe av noen overhengende tape.

Plasser hånden på båndet fri siden av innleggssåle og krølle det ned på ytterkantene akkurat nok til at innersålen gjør en svak oppadgående bue. Du ønsker ikke at tapet innersålen til å kaste seg inn på seg selv, men du trenger en liten bue for å holde båndet fra stikker til feil sted i skoen.

Sett den buede sålen i skoen, skyve det hele veien til fronten. Når det støt foran på skoen senke den til sålen, men ikke press før du har bekreftet at det står riktig i skoen.

Trykk ned på puten for å sørge for at det har levd helt til skoen før bruk.

Tips og advarsler

  • Fra og med riktig størrelse innersåle vil gjøre ting enklere, så sørg for å bekrefte din skostørrelse med etiketten på innersålen pakken.
  • Det er veldig viktig å begynne med en innersåle som er stor nok. Hvis du begynner med en innersåle pad som er mindre enn skoen vil det være lite sannsynlig at et beløp av limet vil holde den på plass.