Digidexo.com

Hvordan bruke Benadryl Med barn med allergi

Hvis barnet ditt har allergier, er det en god sjanse for at legen din har foreslått Benadryl å lindre symptomene. Å vite hvordan og når man skal bruke Benadryl er viktig for enhver forelder til et barn med allergi.

Bruksanvisning

•  Vurdere å gi barnet litt mat eller et glass melk før administrering Benadryl. Selv om dette ikke er nødvendig, kan den unngå bivirkning av mageproblemer.

Hvis barnet ikke kan lett svelge tabletter eller kapsler med vann, bør du vurdere å bruke flytende form av Benadryl eller den raskt oppløsende tabletter eller strimler. For å bruke den raskt oppløsende tabletter eller strimler, bare plassere dem på spissen av ditt barns tungen til de er fullstendig oppløst. Så oppmuntre barnet til å svelge, eller gi barnet ditt en kopp vann for å vaske den ned.

Administrere dosering av Benadryl oppført på etiketten, basert på barnets alder.

Tips og advarsler

  • Måle væskedose med en enhet som er spesielt ment for måling av medisin, i stedet for en husholdning teskje. Pass også på at du riste flasken godt før hver dose. Dette vil sikre at barnet får riktig dosering av medisin.
  • For å hjelpe barnet sove, til tross for hennes allergier, gi barnet ditt Benadryl ca 30 minutter før sengetid.
  • Ring legen din dersom du har noen spørsmål om hvorvidt Benadryl vil fungere for barnet ditt. Dette inkluderer spørsmål om ditt barns eksisterende medisinske tilstander eller allergiske reaksjoner på medisiner.
  • Ring legen din dersom Benadryl ikke avlaste barnets symptomer, eller hvis det gjør symptomene verre. Også ringe hvis barnet ditt har hatt problemer med å sove over en periode på mer enn to uker.