Digidexo.com

Hva er fordelene med Bromelain?

Hva er fordelene med Bromelain?


Bromelain er et protein-fordøye enzym som er ekstrahert fra stammen og frukt av ananas anlegget. Dette enzymet hjelper lette ubehag og behandle kroppslige forhold på grunn av sine medisinske egenskaper, ifølge University of Maryland Medical Center. Ananas er rikelig og lett å finne i markedene for å spise, selv om høye konsentrasjoner av bromelain er hentet inn kosttilskudd i kapsler, tabletter og aktuelle former.

Betydning

Bromelain er effektivt til å redusere svelling og betennelse, UMMC rapporter, som det bryter ned fibrin i blodet. Fibrin er en viktig faktor i betennelsesreaksjoner og væskeretensjon når kroppens vev blir skadet eller infisert.

Store fordeler

Ifølge American Cancer Society, har bromelain andre helsefordeler. Disse inkluderer:
• Behandling for fordøyelsessykdommer
• Lindring av smerter forårsaket av leddlidelser som for eksempel leddgikt og carpal tunnel syndrom
• Forbedring av immunsystemet
• Behandling av hevelse og betennelse i nese og bihuler
The University of Maryland Medical Center sier at bromelain hjelper:
• Healing av brent hud når den brukes lokalt
• Reduksjon av hevelse fra insektbitt og stikk når det brukes topically
• Kill virus og bakterier, noe som forbedrer behandling av bronkitt, lungebetennelse og urinveisinfeksjoner

Betraktninger

Dosering anbefalt for bromelain av den tyske Commission E (den tyske tilsynsorgan for urte-behandlinger) er 80 mg. til 320 mg. to til tre ganger om dagen. Med andre ord, vil en person trenger å spise 1-8 ananas daglig for å nå denne dose. Ananas også må spises rå for å få fordeler fordi matlaging ødelegger bromelain enzymet.
Bromelains 'doseringen er avhengig av de medisinske tilstander, men for de fleste av de ovennevnte plager, blir resultatene sett med en dose på 460 mg. 1000 mg. per dag.

Side Effects

Ingen rapporter om alvorlige bivirkninger har blitt nevnt, men mild seg kan oppstå som kvalme, oppkast, diaré og tung menstruasjonsblødninger. Hvis en person er allergisk mot ananas, bør bromelain kosttilskudd ikke tas fordi de kan forårsake hudreaksjoner eller astmalignende symptomer.
Det er noen mulige interaksjoner mellom medisiner og bromelain. Rådfør deg med lege dersom du bruker antikoagulantia / platehemmende legemidler (blodfortynnende), beroligende midler, antidepressiva, legemidler til behandling av søvnløshet, aspirin og antibiotika.
Gravide kvinner bør ikke ta bromelain uten å konsultere en OB / GYN. Selv om bromelain er et naturlig supplement, tar dette enzymet må være godkjent av lege for å ivareta sikkerheten under svangerskapet og senere når du ammer.

Sikkerhet

Fordi den amerikanske Food and Drug Administration ikke regulerer naturlige kosttilskudd, er det ingen garanti på styrke, renhet eller sikkerhet av bromelain du kjøper i helsekostbutikker eller markeder.