Digidexo.com

Hvorfor livmor Fibroids forårsake smerte

Hvorfor livmor Fibroids forårsake smerte


Noen kvinner har fibroids og Dona € ™ t engang vet det fordi fibroids dona € ™ t skape noen problemer eller smerte. Men andre kvinner er definitivt klar over at det er noe som skjer fordi de er symptomatisk og opplever smerte.

Beliggenhet

Fibroids kan føre til smerter i bena og ryggen fordi de kan legge press på blæren. Når en stor fibroid er plassert på den bakre overflate av livmoren kan dette resultere i ryggsmerter. Hvis fibroid er små og ikke plassert på baksiden av livmoren dette kan ikke forårsake smerte selv om du kan oppleve en kjedelig, verkende følelse.

Submucosal

En submucosal fibroid er en som dannes under endometrium, som er livmorslimhinnen. Til tider kan en submucosal fibroid bli så stor at den skyver livmorslimhinnen malplassert. Disse fibroider kan utvikle stilker, ifølge Submucosalfibroid.com Denne type fibroid tidvis kan stikke inn i skjeden, og resultere i obstruktive symptomer, selv forårsaker livmoren for å invertere og blokkere blære og rektum. Dette kan føre til forstoppelse og manglende evne til å urinere.

Blodpropp og kramper

Submukøse fibroids kan også føre til blodpropp, som kan resultere i smerter og kramper fordi en womanâ € ™ s kroppen prøver å fjerne fibroids på egen hånd og de påfølgende sammentrekninger kan føles som arbeidskraft smerte.

Vanskeligheter med å eliminere

Når en fibroid presser mot nerver og muskler i korsryggen dette kommer til å forårsake smerte. Hvis en fibroid presser mot endetarmen din, vil dette føre til en følelse av rektal fylde og det kan være vanskelig for deg å gå på do med anstrengende. Hemorroider kan utvikle seg som et resultat.

Celledød

Når en fibroid går gjennom en prosess som kalles degenerasjon, eller død av fibroid, kan dette forårsake smerte. Fibroids er levende vev. De trenger oksygen og blod til å leve. Når oksygen og blod er kuttet av, dør cellen og kjemiske stoffer er produsert som kan føre til hevelse og smerter i livmoren, ifølge Fibroidsecondopinion.com.