Digidexo.com

Formålet med vann piller

Vann piller, eller diuretika, blir brukt av helsemessige forhold. For det meste, er hensikten med vann piller er å avlaste midlertidige tilstander som kanskje ikke krever reseptbelagte medikamenter. Leger også bruke vann piller for å lindre alvorlige medisinske tilstander, noen ganger sammen med reseptbelagte legemidler.

Overflødig Salt Intake

Personer som spiser mye salt på et måltid blir oppsvulmet fra væskeretensjon. De tar over-the-counter vann piller for å lindre midlertidig salt oppbevaring.

High Blood Pressure

Leger foreskrive vann piller til pasienter som lider av høyt blodtrykk som en mild måte å redusere natrium buildup av denne tilstanden. Noen ganger blir de tatt alene eller i forbindelse med foreskrevet blodtrykk medisiner.

Hjertesvikt

The American Academy of Family Physicians sier at leger anbefaler vann piller for pasienter med hjertesvikt for å redusere væskeansamling i lungene. Overflødig væske buildup constricts puste.

Leversykdom

Formålet med vann piller for personer med leversykdommer som skrumplever bidrar til å redusere opphopning av væske i vevet.

Kirurgi

The Ohio State University Medical Center sier at diuretika bør unngås 24 timer før operasjonen, som alle medisiner. Men hensikten med vann piller når de brukes under operasjonen reduserer blodtrykket og svelling i hjernen.