Digidexo.com

Hva er fordelene med en Inversjon Table for Stretching indre organer?

Fordøyelsesproblemer, og muligens en voksende midtlinjen, kan være forårsaket av den naturlige forskyvning av indre organer på grunn av tyngdekraften. Hengende opp-ned på en inversjon tabell hjelper organene tilbake til sin normale stilling.

Effekter av Gravity

Gravity slutt tar sitt toll på kroppen, spesielt når du skriver midten alder. Orgel prolaps oppstår når indre organer flytte seg nedover på grunn av konstant gravitasjonskraft. Dette fører til intern lunger slik at kroppen ikke fungerer optimalt.

Fordeler med Inversjon

Inversjon terapi tillater kroppen å strekke ved å redusere effekten av tyngdekraften, og skaper plass for tarmen og andre organer. Dette bidrar i blodstrømmen til fordøyelseskanalen, noe som gir raskere fordøyelse og avfall eliminering, og kjemper oppblåsthet. Riktig organ justering og et sunt fordøyelsessystem også bidra til å redusere midjen.

Bruke en Inversjon Table

Ved hjelp av en inversjon tabellen regelmessig vil bekjempe effektene av gravitasjon og orgel skift uten fysiske øvelser eller vanskelige yoga. Tabellene fungerer ved at du kan sikre dine leggene og slipp bakover i en invertert posisjon.

Historie

Inversjon terapi antas å ha startet med Hippokrates i antikkens Hellas. Det har også blitt brukt i yoga praksis i århundrer.

Forholdsregler

Inversjon er ikke anbefalt for de med høyt blodtrykk, hjerte- eller sirkulasjonsforstyrrelser, glaukom eller andre øyesykdommer, brokk, ørebetennelse, bein svakhet, en rygg skade eller de som er gravide eller fete. Konsultere legen din før du bruker en inversjon tabellen.