Digidexo.com

Hvordan behandle Drop Foot

Hvordan behandle Drop Foot


Drop foten er forårsaket av skade på muskler eller nerver som styrer bøyningen av ankel og tær. På grunn av skaden tærne slippe mot bakken. Skade kan være forårsaket av skade eller sykdom. Fordi flexing er forstyrret gang blir vanskelig. Et individ kan ha større risiko for å falle. Avhengig av årsaken til fallet foten en fullstendig eller delvis gjenoppretting kan være mulig.

Bruksanvisning

•  Bestem årsaken. Se legen din som vil vurdere symptomer og kan bestille enkelte tester som en MR. Forhold som kan forårsake muskelsvakhet er Parkinsons sykdom, multippel sklerose og Lou Gehrigs sykdom. Nerveskader kan være forårsaket av diabetes eller slag.

Unn den underliggende årsaken. Behandling av medisinsk tilstand som forårsaket muskelsvakhet eller nerveskader kan bidra til å rette problemet. Noen forhold er mer vanskelig å behandle enn andre.

Bruk en fot og ankel orthotic enhet. Noen spesielle enheter er en spenne andre er slitt i en sko. Disse spesielle foten bukseseler hjelpe vandre ved å holde ankelen i en 90-graders vinkel. Tærne er ikke tillatt å slippe.

Prøv nervestimulering. Hvis dråpe foten er forårsaket av skade på nerve dette kan være et alternativ. Peroneal nerve ved stimulering bidrar til å heve foten for å tillate normal gang bevegelse. Elektrodene kan være ekstern eller implantert.

Tenk kirurgi. Skade på muskel eller nerve kan være repareres gjennom kirurgi. Hvis en sene som forårsaker skade kan det være i stand til å bli kirurgisk erstattes. Spør legen din hvis du er en kandidat.

Meld deg på et rehabiliteringsprogram. Du vil motta gåtrening. En fysioterapeut vil samarbeide med deg for å bedre funksjonsnivå. Hvis du hadde kirurgi du trenger fysioterapi for å hjelpe deg å gjenvinne full funksjon.