Digidexo.com

Alkohol og Prediabetes

Prediabetes oppstår når blodsukkernivået måles høyere enn normalt, men er ennå ikke ute av kontroll. Det er forløperen til diabetes. Mer enn 56 millioner amerikanere lider av prediabetes, og risikerer ikke bare for type 2-diabetes, men også for kardiovaskulære komplikasjoner.

Prediabetes er ikke diabetes; det er et signal på de tidlige stadier av sykdommen. Som sådan, kan sykdommen bli reversert med riktig kosthold og trening for å bidra til å stabil trygge blodsukkeret. En av de mest kritiske skritt å ta er å begrense inntaket av alkohol, noe som øker blodsukkeret og øker risikoen.

Effekter av alkohol og kroppens system

Alkohol beveger seg raskt gjennom legemet. Det kommer inn i blodet uten å bli metabolisert i magen. Alkohol kan måles i blodet i løpet av fem minutter av å ha en drink, og innen 30 til 90 minutter etter at du har hatt en drink, vil alkohol i blodet være på sitt høyeste nivå.

Leveren er ansvarlig for det meste av nedbryting av alkohol når det er i kroppen din. Men trenger kroppen tid, og hvis du drikker alkohol raskere enn kroppen kan bryte ned alkohol, begynner det overskytende til å bevege seg gjennom kroppen din og inn i andre områder, som for eksempel hjernen, hvor den kan ødelegge celler.

Alkohol og risikoen for hypoglykemi

Når en prediabteic pasienten bruker alkohol, er han eller hun utsatt for hypoglykemi, et unormalt lavt blodsukkernivå. Hypoglykemi kan forårsake anfall, bevisstløshet og i sjeldne skade tilfeller hjerneskade eller død.

Konsentrer deg om Livsstil

Med fokus på endringer i livsstil er nødvendig for å hjelpe avverge diabetes. Hvis du drikker, strengt begrense deg selv eller stoppe helt. Du kan trygt spise en drink til tider, avhengig av alvorlighetsgraden av prediabetic tilstand. Men ikke over-bruker, og alltid la kroppen din god tid til å absorbere alkohol.

Alkohol og kalorier

Bortsett fra effekten på sukkerproduksjon og metabolisme i prediabetic pasienter, er alkohol en kilde til kalorier. Overdrevent inntak av alkohol bidrar til vektøkning, som igjen kan forstyrre blodsukkeret.

Commonsense Forebygging

Først snakke med din lege om alkohol i kosten for å bidra til å redusere sjansene for å utvikle diabetes.

Hvis du har en drink, sørg for at du ikke drikker på tom mage, og begrense inntaket til en drink hvis du er kvinne, to hvis du er mann. Utvalgte drinker som er lav i alkohol og sukker, for eksempel en spritzer. Også bruke miksere som er sukkerfri, for eksempel slankedrikker, tonics, og Seltzers eller vann.