Digidexo.com

Hvordan Juster REMstar Auto DS550HS

Hvis du bruker en REMstar Auto DS550HS å behandle søvnapné, eller hvis du hjelper noen bruke enheten, må du kanskje justere innstillingene. Søvnapné er en tilstand der bløtvevet av en sovende person hals midlertidig kollapser under søvn, forårsaker den sovende kort skal vekke for å ta en pust. En REMstar Auto DS550HS CPAP-apparat leverer kontinuerlig positivt luftveistrykk gjennom en maske eller nese kanalene, som hindrer halsens bløtvev fra å kollapse, og holder den sovende luftstrøm går. Du kan enkelt justere REMstar Auto DS550HS henhold til dine preferanser.

Bruksanvisning

Trykk på "On / Off" knappen for å aktivere REMstar Auto DS550HS enhet. Trykk på "Ramp" -knappen for å midlertidig redusere lufttrykket fra nivået satt av pasientens lege. Rampefunksjonen gradvis øker trykket for å hjelpe pasienter få sove mens iført masken hvis de er ubehagelig starter med full trykkinnstilling.

Trykk på "oppvarmet luftfukter" knappen for å aktivere luftfukter, men bare gjøre det hvis du tidligere har fylt luftfukter kammer med renset vann. Oppvarmet luftfukter alternativet gir fuktig, varm luft, som noen pasienter finner mer behagelig å puste enn ubehandlet tørr, kald luft.

Trykk på "On / Off" -knappen for å slå av REMstar Auto DS550HS. Trykk og hold "Ramp" -knappen når du ønsker å endre varseltone. Trykk på "Høyre" -knappen gjentatte ganger til du ser "Pasient Disconnect" -ikonet, som er en sirkel på toppen av bokstaven "C" Trykk på "Ramp" knappen for å veksle mellom "1" for "On" og "O" for "Off." Aktivere "pasientfrakoblingsalarmens Alert" alternativet fører til at REMstar Auto DS550HS å gjøre en pipelyd når den oppdager en stor lekkasje som varer i minst 45 sekunder, noe som indikerer at pasienten har tatt av CPAP maske eller fjernet nese kanalene . Trykk på "On / Off" -knappen for å lagre endringen.