Digidexo.com

Remedy for Stinky Feet

Det er vanskelig ikke å bli flau når du tar av deg skoene og føttene stinker opp rommet. Foot lukt er faktisk en fremtredende problem. Det er mange enkle måter å bli kvitt det.

Endre

Ta med et ekstra par sokker og sko på en jevnlig basis og endre halvveis gjennom dagen. Bakterier vokser i varme, fuktige, mørke steder som dine sko og sokker. Når svetten kombinerer med bakterier bryter ned og avgir en dårlig lukt. Endre sko og sokker vil hindre bakterier fra å vokse.

Foot Powder

Som bakterier, vokser sopp på fuktige steder og avgir en lukt. Ved hjelp av en fotlukt pulver som Tinactin to ganger om dagen kan bidra til å eliminere sopp.

Ull versus Syntetiske Socks

Den beste typen sokker for å hindre fotlukt er ullsokker. Noen sko hindrer den normale prosessen med svette fordampning fordi den er for kvelende eller stram. Syntetiske sokker tillater ikke foten å puste og også absorbere svette, noe som gjør foten fuktig. Sokker som er omtrent 60 til 70 prosent ull tillate foten å puste og kutte ned på fuktighet.

Sweat

Mesteparten av tiden fotlukt skyldes svette føtter, så det er fornuftig å bruke deodorant på føttene for å stoppe dem fra å svette.

Krydret mat

Mange svette når spise krydret mat. Så, hvis du er ute i offentligheten, kan det være lurt å holde seg borte fra krydret mat.