Digidexo.com

Grønn te Fordeler for Acne

Mens mange over-the-counter eller reseptbelagte medisiner kan hjelpe klare akne, de ofte etterlater huden irritert eller skadet. Grønn te er høye antioksidantnivået vise seg å være like effektivt som en 4 prosent løsning av benzyl peroxide. Grønn te ekstrakt kan brukes direkte på huden eller nytes som te.

The Power of Green Tea

Grønn te inneholder et høyt nivå av antioksidanter effektive i å forebygge akne, som antioksidanter bekjempe frie radikaler som skader celler og vev. Grønn te er også kjent for sine antibakterielle egenskaper som arbeider mot Propionibacterium, bakterier som forårsaker akne. Ved å slåss mot akne forårsaker bakterier, reduserer grønn te hudbetennelse holde den rolig. Grønn te hjelper også på å stabilisere hormonaktiviteten, som også holder acne kontroll.

Green Tea påføres lokalt

Grønn te er en naturlig snerpende så er effektiv i rensing og toning huden når den brukes direkte. Kok grønn te og la det bratt i 5 minutter. Vask ansiktet med grønn te med en bomullsdott eller bruk av te-pose direkte. La grønn te tørke naturlig. Grønn te kan også brukes som en punktbehandling direkte på kviser.

Grønn te inneholder Pigallocatechin gallate (EGCG), en kraftig antioksidant kjent for å forynge tørking hudceller. Så når grønn te er gjennomsyret, skaper det en peeling skånsom nok for huden å holde hudceller sunt.

Grønn te som en Acne Fighting Drink

På grunn av de høye antioksidantnivået i grønn te, drikke te er mer effektiv i å kontrollere akne. Grønn te hjelpemidler i fordøyelsen og detoxifies systemet. Den avgiftende naturen fjerner giftstoffer i kroppen, bidrar til å forhindre akne fra innsiden og ut. Bruk te-pose fra koppen å søke på ansiktet ditt for å oppnå både interne og eksterne fordeler.