Digidexo.com

Premarin å hjelpe til med Migrene

Premarin består av en blanding av østrogen hormoner benyttes for å behandle en mangel på naturlig østrogen i den kvinnelige kropp. Den mest vanlige bruken er å lindre symptomer på overgangsalder, inkludert hetetokter og vaginal tørrhet. Den er bare tilgjengelig ved resept, men er en av de mest benyttede medikamentene i USA.

Premarin for migrene behandling

For kvinner som lider av migrene knyttet til menstruasjonssyklusen hormonbehandling kan være foreskrevet. Ifølge nettstedet headachedrugs.com Premarin ikke er vanligvis foreskrevet i denne situasjonen.

Ideen med hormonerstatningsterapi, er å tilveiebringe en konsistent nivå av østrogen til legemet gjennom hele måneden. Premarin har en uregelmessig absorpsjonshastighet og kan faktisk utløse migrene. Syntetisk østrogen blir benyttet i disse tilfellene.

Ifølge American Academy of Family Physicians enhver kvinne med en historie med migrene, spesielt alvorlig migrene med nevrologiske symptomer, bør konsultere en nevrolog før du begynner på hormonbehandling inkludert Premarin grunn av en økt risiko for hjerneslag.

Konvensjonelle bruk av Premarin

Sammen med symptomer på overgangsalder Premarin brukes som en hormonbehandling for kvinner som har eggstokker som ikke fungerer. Det kan også forebygge osteoporose hos postmenopausale kvinner. I sjeldne tilfeller er det brukt som en kreft behandling av menn og kvinner.

Premarin bivirkninger

Kontakt lege eller legevakten er noen form for reaksjon på Premarin er mistenkt. Bivirkninger kan være elveblest, hevelse i ansikt og lepper og pustevansker. Medisinsk hjelp bør søkes umiddelbart.

Plutselige hodepine, inkludert migrene, er en annen mulig bivirkning av Premarin.