Digidexo.com

Slik fjerner parasitter

Ofte er folk infisert med parasitter og ikke engang vet det. Vanlige symptomer på parasitter inkluderer: forstoppelse, diaré, gass, irritabel tarmsyndrom, muskelsmerter og utslett. Men når legen bekrefter at du har parasitter, er det viktig å bli kvitt disse skadedyr. Heldigvis finnes det reseptbelagte og naturlige metoder for å avhjelpe problemet.

Bruksanvisning

•  Sjekk ut salt. Dette er en naturlig urt, som er tilgjengelig på de fleste helsekostbutikker, som har anti-bakterielle egenskaper. Denne urten stimulerer fordøyelsen og skaper et miljø i fordøyelseskanalen som ikke er ideelt for parasitter. Ved bruk av denne urten, velg te og eteriske oljer, som er mest effektive.

Bruk gresskar frø olje for å fjerne parasitter. Sett noen dråper av denne oljen i en medisin dropper å bli kvitt parasitter i løpet av få timer. Etter inntak av gresskar frø, ta en mild avføringsmiddel for å forårsake en avføring, som vil begynne å fjerne parasitter.

Spis nykvernet nellik. Male opp ca 300mg av nellik, og spise ren uten andre matvarer. Fortsett å innta nellik inntil legen bekrefter parasitten infeksjonen er helt borte.

Sjekk ut malurt kapsler. Disse kapslene er tatt i 200 til 300mg doser for å bli kvitt parasitter i kroppen.

Tenk reseptbelagte behandlinger. Hvis du foretrekker å ta en antiparasite narkotika, snakk med legen din om å ta medisiner som albendazole, Iodoquinol eller quinacrine. Legen din vil vurdere infeksjonen, og anbefaler den beste medisinen.

Tips og advarsler

  • Forhindre fremtidige problemer med parasitter. Folk får ofte parasitter fra å spise uvaskede frukt, grønnsaker eller rått kjøtt. Sørg også for å bruke hansker når du arbeider i hagen for å unngå smitte.
  • Ikke glem å behandle alle i familien din. Parasitter er svært smittsomt, og det er viktig å unngå re-angrep Alle som bor i samme husstand bør behandles for parasitter på en gang. Ark, leker og håndklær bør vaskes i varmt vann og enkeltpersoner bør vaske hendene ofte.