Digidexo.com

Natural Cures for Nasal Allergi

Natural Cures for Nasal Allergi


Kroppen vår produserer mekanismer for å bekjempe bakterier og holde seg frisk. For eksempel, nasal allergi utløse histaminer i kroppen, som i sin tur fører til de ubehagelige symptomer assosiert med tilstanden. Mens det er viktig å ha histaminer, kan en overdoser av dem gjør deg ukomfortabel. Heldigvis er det naturlige botemidler for å hjelpe deg å overvinne symptomene uten å måtte ta resepter eller over-the-counter antihistamin medisiner.

Kvitte seg med allergener

En av de beste måtene å starte herding nasal allergi er å begynne ridding ditt hjem og omgivelser på allergener som skaper reaksjoner. Vakuum ditt hjem og bil daglig og endre luftfiltre ofte. Du kan også kjøre en liten luftrenser på kontoret eller arbeidsplassen.
Etter kommer inn fra naturen, være sikker på å dusje og skifte klær, og du vil kanskje begrense friluftsliv under høye pollensesongen.

Saline Skyll

Mange nese allergikere finne lindring ved hjelp av en saltløsning skyll daglig. For å lage din egen, kan du kombinere en teskje natron og 3 ss av ikke-iodized bordsalt og bland godt. Deretter legge en teskje av blandingen til en kopp varmt vann og med en pære sprøyte, vanne og skyll nasal passasje til hjelpe kurere allergi.

Ernæring og Trening

Ernæring og trening er viktig for kroppen vår trivsel, som vi er mindre tilbøyelige til å reagere på allergener hvis vi er friske. Spise riktig og trene daglig, spesielt i høye pollensesongen. Ditt immunsystem vil bli sterkere, og du vil være mer motstandsdyktig mot nasal allergi problemer.