Digidexo.com

Hva kan man forvente Fra Neck Surgery

Halskirurgi kan utføres for å lindre smerter og bedre funksjon i nakken. Denne type kirurgi er vanligvis svært vellykket for langsiktig smertelindring. De fleste pasienter utvinning raskt og har umiddelbar smertelindring.

Hospital Stay

De fleste leger krever en 1- eller 2-dagers sykehusopphold etter halskirurgi. Dette kan variere i henhold til hva fremgangsmåten utføres, og preferanse for kirurgen. Hals sårhet og vanskeligheter med å svelge er vanlig, så en diett av myke eller flytende matvarer anbefales for de første dagene etter operasjonen.

Snittet

Snittet at legen gjør under operasjonen er vanligvis forseglet innen 3 dager, og pasienter kan dusje eller bade. I de fleste tilfeller suturene er under huden, og trenger ikke å bli fjernet. Det kan være litt rødhet på innsnitt området for et par måneder, men dette vil bli mindre merkbare over tid.

Pain Relief

Narkotiske smertestillende midler kan være foreskrevet etter halskirurgi for å bidra til å redusere og kontrollere smerte. Denne typen medisiner er vanligvis brukes for de første to ukene etter operasjonen. Etter det, er over-the-counter medisiner som brukes når det er nødvendig.

Fysioterapi

Noen pasienter som har halskirurgi vil fremgangen godt på egenhånd. Pasienter som platå på et visst punkt i gjenopprettingsprosessen kan ha nytte av fysioterapi. Dette er oftest foreskrevet for 3 besøk i uken i en måned.

Betraktninger

Gjenopprettingsprosessen er forskjellig for alle, men de fleste vil merke en reduksjon i nakkesmerter i løpet av få dager etter operasjonen. Kirurgi anbefales etter andre ikke-kirurgiske behandlinger som fysioterapi, medisiner og cervical trekkraft har mislyktes i å lindre smerte.