Digidexo.com

Hvordan Feel Better fra Knee Pain

Hvordan Feel Better fra Knee Pain


De fleste mennesker lider av knesmerter på et eller annet tidspunkt. Hvis vi har noen overvekt knærne ta stress. Også, løping og visse idretter vil gi knærne en pounding som resulterer i akutt smerte. Leddgikt fører til en rekke smertefulle kneproblemer. Det er noen ting du kan gjøre for deg selv som kan gjøre en stor forskjell. Naturligvis ville du ønsker å få en lege diagnose for å sørge for at det er et vanlig problem, og ikke noe som garanterer kirurgi.

Bruksanvisning

•  Det første trinnet med noen betennelse er å kjøle den ned med is. I tilfelle av en idrettsskade is i 10-15 minutter på og av er en stor første trinnet. Jeg anbefaler ikke isen for leddgikt. Jeg var en massasjeterapeut i 13 år, og jeg er veldig kjent med leddsmerter.

Så kommer varmen fra massasje eller en varmepute. Egentlig begge er best. Først varme opp kneet i et par minutter, og deretter massere oljen du har kjøpt seg inn i kneet ved hjelp av sirkelfriksjonsbevegelser. Masserende på denne måte passer formen av kneet. Du kan gjøre det selv, eller hvis du er heldig spør en venn. Profesjonell massasje er best, men det er ikke i alles budsjett.

masserer av kneet vil ikke forårsake smerte. Pass på at det er oljet nok til ikke å irritere huden. Arbeid rundt kneet i minst 15 minutter. Nå kan du prøve å gå og se hvordan du føler deg. Du kan gjøre dette så ofte du vil. Det øker restitusjonen. I sportsarenaer arbeidet med de skadde fotball, basketball, hockey og baseball-spillere på og av hele dagen som er grunnen til at de får bedre så raskt. De gjør 10 minutter økter hver time hele dagen. Du kan også. Lykke til og rask utvinning. Du kan skrive til meg med spørsmål og jeg vil svare deg.

Tips og advarsler

  • Det finnes mange flotte naturmidler som du kan kjøpe på helsekostbutikker eller pharmacys for smerte som gjør stor massasje lotion. Også, kan aspirin basert kremer hjelpe med leddgikt.
  • Vask hendene og negler nøye hvis du bruker en mentol type massasje olje. Det vil føre til mye smerte hvis du har en restmengde igjen (selv spormengder) på hendene og ta på øynene eller kjønnsorganene. Hvis dette skjer vaske gjentatte ganger til du får lindring.