Digidexo.com

Har geitemelk virkelig å bli kvitt Blackheads?

Blackheads er gjort når olje former og stivner i huden din. Det kan være en irriterende og smertefull tilstand. Geitemelk er et hjem rettsmiddel som er ment å bidra til å fjerne hudormer fra huden din. Det kan kjøpes fra en helsekostbutikk og bør ikke være så vanskelig å finne.

Melk og Alternatives

Påføring geitemelk rett på huden er ment å fungere, men det finnes andre metoder. Det er spesielle såper som har geitemelk satt rett inn i dem. Dette kan bidra til dobbelt så mye fordi såpe er et renseprodukt som vil løsne hudormer, som geitemelk fungerer samtidig også.

Folk sier ...

Selv om det er nok av folk som har sitert denne vaksinen på blogger og kommunikasjonstjenester, men det er ingen vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere den. Det er egentlig ikke noe galt i å prøve dette, som geitemelk kan på ingen måte skade huden din. Men igjen, kan det ikke fungere. Foreldre ekspert, advarer Dr. William Sears at den eneste fare i å bruke geitemelk bekymringer allergiske reaksjoner. Hvis du er allergisk, så det bør være sunn fornuft å ikke bruke det, men den eneste andre advarselen han gir er for inntak. Han foreslår at geitemelk gir noen ekstra helsemessige fordeler sammenlignet med kumelk, men mangler i andre essensielle næringsstoffer.

Kostnaden

Mens det er ingen skade i dette fysisk, kan det være lurt å veie prislapper. Hvis det viser seg at geitemelk ikke fungerer, er du bare ut noen få dollar. Det er nok av andre medisinske ansikt vasker og produkter laget for å fjerne hudormer som heller ikke har en 100 prosent garanti for å jobbe. Noen ansikt vasker og medisiner kan koste mer enn 10 dollar et stykke på steder som Walmart, så geitemelk er ikke et dårlig alternativ å prøve. Hvis det ikke fungerer, har du ikke kaste bort for mye penger, og hvis det fungerer, kan du få det ganske billig.