Digidexo.com

Positivt og ulemper med en Natural Gas Powered Generator

Positivt og ulemper med en Natural Gas Powered Generator


En naturlig gassgenerator, som navnet tilsier, er en generator som drives av naturgass i stedet for bensin eller diesel. Den primære bruk av denne generator er som en kilde til reservestrøm i tilfelle av et strømbrudd eller et tap av strøm. Til tross for at sammenlignes med både bensin- og dieselgeneratorer, naturlige gassgeneratorer har sine egne fordeler og ulemper, med det resultat at de ikke er et levedyktig valg for enhver forbruker.

Enkel Fyre

En naturlig gass generator kan plugges inn i en naturlig gassledningen, og dermed fjerne noen nødvendighet for tanking eller kontroll av gjenværende drivstoff. Problemer kan oppstå med strømutgang hvis gasstrykket er lavt eller naturgass er ikke tilgjengelig i et bestemt område. I tillegg kan det være drivstoff VVS kostnader forbundet med å bringe en forbindelse til en husholdning. En viktig problemstilling er spørsmålet om naturgass tilgjengelighet under naturkatastrofer som jordskjelv og oversvømmelser.

Støy Under Operasjon

Utslipp av støy er ikke et problem. Naturgass generatorer ikke avgir mye støy når du er i bruk sammenlignet med bensin eller diesel generatorer av samme størrelse, og dermed redusere støy. Det er bærbare bensin generatorer tilgjengelig som kan skilte tause støynivå.

Utgangseffekt

Utgang av høye nivåer av makt er mulig uten frykt for overbelastning generatoren. De er effektive selv i forhold til uregelmessige belastningsnivåer. I tillegg naturgass generatorer bruker mindre drivstoff per kilowattime elektrisitet generert enn generatorer bensin.

Plass

Å være ganske store, naturlige gassgeneratorer ta opp mye plass. De mangler portabilitet av andre typer generatorer, som generatorer bensin, som kan utføres for hånd.

Pris

Naturgass generatorer koste mer i forhold til sine bensin og diesel kolleger. Imidlertid kan bensin- eller dieselgeneratorer bli konvertert til å kjøre på naturgass.

Installasjon

Montering av gassgeneratorer kan utføres ved hvilket som helst antall servicetekniker. Selve installasjonen er ikke kostbart og vedlikehold kostnader er ganske lav også.

Løpende kostnader

Kjører naturlige gassgeneratorer årlig for mer enn 500 timer kan produsere noen av de minst kostbare strøm tilgjengelig. Dette gjelder spesielt i forhold til generatorer som går på bensin og diesel, et faktum støttet av US Department of Energy.

Lavere-utslipp

Lavere nivåer av utslipp, og dermed mindre luftforurensning, gjør naturgass generatorer et mer miljøvennlig alternativ. Siden naturgass er ansett som en renere drivstoff alternativ, er det lettere å få tillatelse til bruk av et naturgassdrevet generator, og det er også mindre motstand fra miljøinteressegrupper og beboere i nærheten.

Bruk

Naturgass generatorer er begynt å bruke en elektrisk startbryteren eller nøkkel, noe som betyr at de kan startes med minimal fysisk anstrengelse.