Digidexo.com

Dyre- og miljøvennlig Alternativer til Road Salt

I kaldt vær, isete veier gjør for farlige forhold for både bilister og fotgjengere. Vanligvis er en saltløsning som brukes for å smelte og spre is fra veier for å gjøre dem sikrere å reise på. Men ifølge National Resources Defense Council, bruke salt for å smelte isen ikke bare tærer biler og skader fortau, men også fører til skadelige effekter på dyr, planter og dyreliv. Heldigvis er det flere miljøvennlige alternativer til salt som bidrar til å holde mennesker - samt dyr og planter - trygge.

Magnesiumklorid

Magnesiumklorid anses mye sikrere enn andre is-smeltende forbindelser, og er miljøvennlig. Magnesiumklorid inneholder ingen cyanid, noe som gjør det trygt å bruke rundt planter og dyr. Siden magnesiumkloridet er en hygroskopisk forbindelse, absorberer fuktighet, og effektivt smelter is og snø.

Kalsiumklorid

Også en hygroskopisk sammensatte, er kalsiumklorid et miljøvennlig alternativ til salt, og har kapasitet til raskt å smelte is og snø i minusgrader. Kalsiumklorid fungerer ved å skape varme temperaturer når de anvendes, og den varme som utvikles fra forbindelsen bidrar til raskt og effektivt å smelte isen.

Kalium Acetate

Kalium acetat er en biologisk nedbrytbar væske som er ikke-korroderende og trygt rundt dyr, planter og vannkilder. Kaliumacetat virker ved å bryte gjennom overflaten av is og snø, så absorberende og smelter ved høyere hastigheter enn salt.

Alfalfa Meal

Alfalfa måltid er en naturlig og organisk middel som normalt brukes som gjødsel. Imidlertid, på grunn av sitt høye innhold av nitrogen, alfalfa måltid naturligvis smelter is og snø samtidig gir trekkraft. Den inneholder også triacontanol, et naturlig hormon som fungerer som en stimulans til tilstrekkelig smelte is og snø, mens resterende trygt for planter og dyr.