Digidexo.com

Hvordan lære AIDS Awareness

Siden den offisielle diagnose i 1980, har AIDS eksplodert over hele kloden. AIDS.org rapporterer at innen år 2000, sykdommen drept mer enn 20 millioner mennesker og smittet mer enn 30 millioner. Selv om nyere studier og utviklingen har bidratt til å gjøre symptomene på AIDS relativt mer håndterlig siden 1980-tallet, er sykdommen fortsatt ikke kureres. I tilfelle av AIDS, er en unse for forebygging er verdt mer enn en halvkilo kur. Derfor sprer offentlig bevissthet om sykdommen er viktig å holde den fra å spre seg - hva du ikke vet kan faktisk drepe deg.

Bruksanvisning

•  Øke bevisstheten i lokalsamfunnet. Du trenger ikke å være et fellesskap leder til å gjøre dette. Videre er AIDS et globalt problem som ikke er begrenset til et bestemt geografisk område eller etnisitet. Bruk din lokale samfunnshus, kirke, synagoge eller annet offentlig tilgjengelig og støttende organisasjon. Lage telefoner, sette opp løpesedler og sende e-post. Hvis samfunnet har en online nettverk området, bruke den til å spre informasjon.

Forskning emnet. Det er mye informasjon der ute om AIDS, noe av det mer pålitelig enn andre. Bruke troverdige kilder som de fra National Library of Medicine eller Centers for Disease Control. Når du har din informasjon, skape et pensum for undervisning som flyter godt og ta med noen grunnleggende AIDS historie, fakta, og mulige forebyggende tiltak. Lag en lysbildefremvisning eller bruke andre visuelle hjelpemidler for presentasjonen. Hvis du oppretter en lysbildeserie, sørg for at du har en projektor som du kan koble til din datamaskin og en hvit skjerm som til prosjekt.

Tailor presentasjonen for bestemte målgrupper. For eksempel, mens en eldre publikum av voksne, tenåringer, eller til og med midt-schoolers kan forstå at du kan kontrakten AIDS via seksuell kontakt, mindre barn kan ikke. Derfor kan det være lurt å advare yngre barn om å berøre blod eller sprøyter, i motsetning til seksuell kontakt. Også, mens barn skal forstå skadelig effekt av AIDS på menneskekroppen, er det ingen grunn til å utsette dem for de ekstreme effekter som AIDS kan ta i et offer. Voksne, men bør bli utsatt for noe og all informasjon om AIDS om hva den kan gjøre for menneskekroppen, og hvordan å unngå kontakt med det.