Digidexo.com

Homøopatiske midler for AIDS

AIDS er en alvorlig immunsvikt-virus som kan ha fatale konsekvenser. Det anses for å være den siste fase av HIV-sykdom. Det utarmer det menneskelige system med kapasitet til å avverge sykdommer forårsaket av bakterier, virus og sopp. Kreft og infeksjoner er mer utsatt for å oppstå fordi kroppens naturlige immunforsvar er svekket. Ca 39,5 mill mennesker har blitt berørt av AIDS over hele verden. Tradisjonell medisinsk behandling, så vel som den homøopatisk avenue er blitt anvendt i sin behandling.

AIDS-symptomer

AIDS forårsaker nedbryting av menneskets immunsystem, noe som gjør folk mer utsatt for infeksjoner. Symptomene inkluderer nattesvette, feber, frysninger, vekttap, tretthet, diaré og hovne lymfekjertler. Det finnes ingen kjent kur for AIDS, men den typiske medisinsk behandling for symptomene på AIDS er HAART (høyaktiv antiretroviral terapi).

Homøopatiske midler

Naturlig homøopatiske midler har blitt utforsket og utnyttet av lider av AIDS. Akupunktur har vist seg nyttig, så vel. Det er imidlertid ingen naturlig behandling som har vist seg å kurere AIDS. Noen kan være verdt å prøve som en alternativ måte å løse noen av symptomene for å få til komfort. Det er avgjørende, men at de skal gjennomføres i regi av legen din. Et par av de urter som er anbefalt er johannesurt og aloe vera. Urter som er kjent for å øke immunforsvaret er solhatt, ginkgo og Astragalus. Hvitløk kan være gunstig i bekjempelse av virus og bakterier. Kattens klo er en urt som kan dateres tilbake til de innfødte indianere og ble sett på som en hellig medisinsk plante. De kokte roten og indre bark og gjorde det til en urte te. Vellykket forskning av forskere har generert patenter for noen av kjemikalier i kattens klo som er gunstig for AIDS, samt kreft og arthritis.One av fordelene med homøopatiske behandlinger er at de kan tas hensyn til personens spesielle symptomer.

Dr. Issac Mathai er en homeopat som støtter homeopatisk avenue for behandling av AIDS. Han konkluderer med at det stimulerer immunsystemet til hjelp i bekjempelse av sykdom. Han støtter bruk av urte kosttilskudd, sammen med vitaminer og homøopatiske medisiner.