Digidexo.com

Crunchy mat uten karbohydrater

Crunchy mat uten karbohydrater


Matvarer med lav eller ingen karbohydrater er bra for personer med diabetes eller for de som er på en lav-carb diett for å gå ned i vekt. Selv om en diett bestående av ingen karbohydrater er ikke sunt, snacks som har lav eller ingen karbohydrater er et godt valg for enhver diabetiker pasient. Det er nok av sunne og crunchy mat valg som ikke har noen karbohydrater.

Gulrøtter

Gulrøtter er ikke bare fri for karbohydrater og crunchy, men de er veldig sunt. De inneholder betakaroten, som er bra for øynene og huden. Som enhver grønnsak eller frukt, gulrøtter har vitaminer og mineraler som kroppen trenger for helse.

Selleri

Selleri er ofte betraktet som en "diett mat" fordi det er svært lav i kalorier, inneholder ingen karbohydrater og er full av vann. Dette grønnsak er crunchy, sunt og godt for alle typer kosthold. Sjekk karbohydratinnholdet i noe lagt til selleri, slik som peanøttsmør eller dressing, som kan legge karbohydrater til selleri utilsiktet.

Bladsalat

Enhver type salat er fri for karbohydrater, høy i vitaminer og mineraler og crunchy mens frisk. Om salat er ikke crunchy, er det visnet og ikke lenger god. Ved hjelp av salat og andre ingen karbohydrat grønnsaker er en fin måte å gå ned i vekt, bør du begrense karbohydrater og ha et sunt måltid. Husk at salat er ikke en langvarig måltid, så legg litt protein, som kylling, til måltidet for å gjøre den mer mettende.

Agurker

Agurker er ikke bare bra for å minimere mørke ringer under øynene, men de er en velsmakende og crunchy snack som også ikke inneholder karbohydrater. Skjær agurk i skiver eller pinner og spise dem som en snack. Som selleri, være forsiktig med alt lagt til agurk, som dressinger, for å unngå å legge karbohydrater utilsiktet.