Digidexo.com

Ingredienser i Rescue Sleep Remedy

Ingredienser i Rescue Sleep Remedy


Det gamle trikset med å telle sauer virker kanskje ikke for de rastløse med bekymring, men Rescue Sleep lover en lyd søvn og et friskt syn på morgenen. Rescue Sleep inneholder naturlige ingredienser laget av blomsteressenser som fremmer emosjonell healing slik at kroppen kan helbrede seg selv. Hvis du lider av hyppige søvnløshet og overdreven bekymring ved sengetid, kan Rescue Sleep være en praktisk behandling for deg, og tilbyr deg støtte utover problema natten.

Funksjon

Din somatiske nervesystemet sender sensorisk informasjon til hjernen, slik at hjernen din kan bestemme hva løpet av handlingen til å ta i respons. For eksempel kan en økning i ditt hjerte og åndedrettsfrekvensen øke på grunn av en stressrespons. Når somatiske nervesystemet rapporterer at alle kroppens systemer ikke er i harmoni og forbli polarisert, blir du ikke i stand til å sove. Rescue Sleep depolariserer de negative kreftene på kroppen din, slik at du kan sovne naturlig. Bachs Original Rescue Remedy har samme effekt på kropp og sinn, men Rescue Sleep har lagt til funksjoner spesielt for en sunn kveldsdrink.

Betydning

Høy helsekostnader forhindre mange forbrukere fra å få medisinsk behandling. Noen pasienter ikke svarer godt til konvensjonell medisin eller har religiøse eller kulturelle preferanser som oppmuntrer naturlig helbredelse i løpet av behandling av medisinske tilstander. De fleste forbrukere tolerere og svare på godt ved hjelp av alternative behandlingsformer, og de økonomiske fordelene gjør alternativ medisin et levedyktig alternativ for behandling av en rekke sykdommer. Barn reagerer godt på naturlige medisiner, spesielt når de ikke har en ubehagelig smak eller lukt. Når den brukes regelmessig, kan ingrediensene i Rescue Sleep lindre nåværende symptomer og forebygge fremtidige sykdommer. Rescue Sleep inneholder helbredende ingredienser som harmonerer kroppens bio nettverk og kroppen reparerer og funksjoner slik naturen ment.

Time Frame

Bach blomstermedisin ikke har en aroma, i motsetning til andre Quintessence behandlinger som stearinlys eller eteriske oljer. Snarere egenskapene til grunnleggende natur påvirker somatiske nervesystemet ved å nøytralisere negativ energi. Rescue Sleep kunne jobbe i løpet av minutter, avhengig av hvor mye negativ energi du har, blant andre interne eller eksterne faktorer. For eksempel, din kroppstemperatur synker før du sovner, så hvis du sover i et varmt rom eller har feber, kan det hende du må vente lenger eller endre miljøforholdene for raskere virkende resultater.

Betraktninger

Rescue Sleep inneholder en druekjerne basert konjakk, en form for alkohol er nødvendig for å bevare blomsteressenser for en lengre holdbarhet. Den ubetydelige mengder konjakk i Rescue Søvn er uvesentlig i forhold til de terapeutiske effekter og formål, i motsetning til andre kveldsdrinker. Det kan imidlertid forstyrre visse medisiner som Antabuse, en reseptbelagte medisiner for å utvinne alkoholikere. Stoffet reagerer på den minste mengde alkohol, inkludert de som selges over disk, slik som hoste sirup og andre terapeutiske hjelpemidler.

Typer

Bach Flower Rescue Sleep inneholder fem blomsteressenser. Impatiens blomst essensen er hurtigvirkende, redusere urolig rastløshet, og oppmuntre tålmodighet. Betlehemsstjernen essensen hjelper de som opplever nåværende eller traumer eller traumer provosert av minne til å komme seg og håndtere effektivt. Cherry Plum er for de som føler seg ute av kontroll, eller på randen av et sammenbrudd ved å oppmuntre spontan visdom til å ta på seg den energien. Rock Rose reduserer panikk, og i likhet med hvite Chestnut, reduserer obsessive og repeterte tanker. Clematis bringer klarhet og fokus på det nåværende tidspunkt for sengetid, oppmuntre kreative, ressurssterke tanker.

Identifikasjon

Rescue Sleep har de samme ingrediensene som finnes i den opprinnelige Rescue Remedy, med tillegg av hvite Chestnut. Denne blomsten essensen oppfordrer positive og fredelige tanker, forsterke dem som de kommer tilbake. Hvit Chestnut fungerer godt med alle ingrediensene, men samarbeider med Clematis, overdreven bekymrings blir raffinert pioner. Nye ideer blir fokus og plante frøene for kreative løsninger. Hvit Chestnut reduserer gjentakende tanker gradvis, slik at du kan gi frukt til din kreative prosessen uten å skape mer uro stammer fra nye, spennende ideer. Rescue Sleep kan jobbe lenge utover din rastløshet natt, og tilbyr deg nye visjoner om håp, fremme søte drømmer, og gir deg energisk ambisjon for en ny dag.