Digidexo.com

Den naturlige måten å rense kolon

Ifølge Mayo Clinic, er forstoppelse kategorisert som vanskelighets passerer avføring eller mangel på hyppig avføring. Mens tarm regularitet varierer fra person til person, men mindre enn tre avføringer per uke er klassifisert som forstoppelse. Det er syntetiske kolon rensing kits tilgjengelig; derimot, kan disse være usikre, spesielt hvis en pre-eksisterende medisinsk tilstand eksisterer. Naturlige urter kan brukes til å sikkert mykne avføring og øke regularitet.

Aloe Vera Juice

Aloe vera har blitt brukt til å behandle hudinfeksjoner og brenner for sin kraftige antioksidant og anti-inflammatorisk egenskaper. Saften av dette ekstraktet inneholder et høyt nivå av aminosyrer, molybden og metionin, som hjelpemiddel i avgifte kroppen og å hjelpe til å bryte ned fett og proteiner. Som aloe vera juice passerer gjennom tykktarmen, virker den til å forbedre kvaliteten av de kolon vegger for bedre å transportere fekalt stoff og hindre forstoppelse, så vel som diaré.

Konsumere to gram av frisk aloe vera juice med åtte gram vann i morgen. Drikk ytterligere to gram av juice med åtte gram vann før du sovner. Fortsett denne dose daglig for å øke hyppigheten av avføring og for å reparere skader på kolon vegger.

Green Tea

De aktive ingredienser i grønn te er polyfenoler, som når introdusert til kroppen fungerer så kraftig antioksidant. På grunn av det høye nivået av antioksidanter, som i henhold til det medisinske senteret ved Universitetet i Maryland har et høyere nivå enn selv Vitamin C, grønn te er i stand til å regulere giftnivået i kroppen som kan føre til forstoppelse.

Når kroppen ikke er i stand til å frigi fekalt stoff, toksiner blir gjen sluppet inn i systemet, noe som kan øke mengden av skadelige frie radikaler. Den antioksidantegenskaper i grønn te motvekt de negative effektene av disse frie radikaler og dermed bidra til å forhindre skader som kan være forårsaket av moderat til alvorlig forstoppelse.

Legg en teskje av løse grønne teblader i en seks unse cup. Kok seks gram vann og hell over tebladene. Dekk koppen med en plate og la te å bratt for tre til fem minutter. Ta av platen og med en gaffel ta ut tebladene. For en søtere smak, tilsett en-til-to teskjeer økologisk agave nektar og rør. Drikk tre ganger per dag for å avlaste forstoppelse og for å dra nytte av sin antioksidantegenskaper. For de som er følsomme for koffein, bare forbruke to porsjoner per dag.