Digidexo.com

Hvordan å miste Mann Belly Fat

Hvordan å miste Mann Belly Fat


Bære ekstra mage fett, også kjent som sentral fedme eller abdominal fedme, setter deg høyere risiko for hjertesykdom, hjerneslag, søvnapné, type 2 diabetes, insulinresistens og noen typer kreft, ifølge Mayo Clinic. Menn er mer sannsynlig å akkumulere magefett enn kvinner. En midje størrelse over 40 inches setter de fleste menn med økt risiko for sykdom. Gjøre sit-ups vil ikke hjelpe deg å miste buk fett, ifølge Mayo Clinic. Men overvåking av kosthold og mosjon kan hjelpe deg å miste overflødig mage fett og forbedre helsen din.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din om din vekt og om du har abdominal fedme. I tillegg, diskutere kosthold, og om du er frisk nok til å trene.

Reduser kaloriinntaket ved å spise mindre del størrelser og erstatte høy-kalori mat, som for eksempel stekt mat, chips og desserter, med lav-kalori mat, for eksempel magert kjøtt, vegetabilske-baserte supper og popcorn. Spis frukt og grønnsaker til hvert måltid. Planlegg måltidene på forhånd og spise sakte. I tillegg begrense deg til to alkoholenheter per dag.

Trening i 30 til 60 minutter de fleste dagene i uken. Finn en aktivitet du liker, som å gå eller sykle. Hvis det er mulig, innlemme styrketrening inn ditt treningsprogram ved å løfte vekter eller gjøre motstand trening. Husk at sit-ups og andre mageøvelser vil ikke redusere magefett raskere eller mer effektivt enn andre styrkeøvelser, selv om de forbedre abdominal styrke.

Tips og advarsler

  • Vær tålmodig. Å miste 1-2 pounds en uke er vanligvis mer bærekraftig enn å miste vekt raskere, ifølge Centers for Disease Control og Prevention (CDC).
  • Ikke kjøp inn kjepphest dietter eller trening gimmicker. I stedet fokusere på å spise et sunt kosthold og får regelmessig fysisk aktivitet.