Digidexo.com

Hvordan å miste vekt & Slim Down magen av juicing

Juicing å miste vekt og slanke magen er et sunt alternativ til mange av de kjepphest dietter gjør kretsen. Fylle kroppen din med næringsrike frukter og grønnsaker hjelper dempe suget, tilfredsstille din sult, og regulerer stoffskiftet å hjelpe deg å miste vekt raskt.

Hvordan å miste vekt & Slim Down magen av juicing

Hvis du har mye vekt å tape eller har et truende frist for å miste vekt raskt, vurdere å starte med en juice raskt. I løpet av denne korte perioden, bare forbruker grønnsaksjuice, som ikke er fylt med de høye nivåene av sukker du finner i fruktjuicer. Ifølge Dr. Steven Bailey, forfatter av The Fasting Diet, hjelper en juice raskt også å avgifte systemet, grunning kroppen din til å gå ned i vekt mer effektivt.

Velg et utvalg av frukt og grønnsaker i et bredt spekter av farger. Ikke bare vil dette diversifisering bidra til å bryte opp monotonien av å konsumere den samme maten om og om igjen, men kroppen din vil også få en rekke viktige vitaminer og mineraler. Prøv å eksperimentere med ulike kombinasjoner av frukt og grønnsaker for å hjelpe deg å miste vekt ved juicing. Juicing ingredienser kan omfatte gulrøtter, vannmelon, agurk, selleri og tranebær.

Plasser ingrediensene i din sentrifugal utstøting juicer maskin og følg produsentens instruksjoner for å lage juice. Et par kraftige juicer maskiner for å sjekke ut er Omega Modell 400 juicer, som har plass til større frukt og grønnsaker, og Nutrisource Juicer, som har blitt erklært den enkleste juicer å bruke ved Hammacher Schlemmer Institute.

Etter juice raskt (eller med en gang hvis du velger ikke å gå den veien), begynne å drikke minst ett glass grønnsaksjuice hver dag. Bare en kopp hver dag vil drastisk forbedre din innsats for å miste vekt ved juicing og kan også hjelpe deg å opprettholde vekten din når du nå dine vekttap mål.

Legg øvelsen for å hjelpe deg å miste vekt og slanke seg på magen. Juicing for vekttap kan bare gjøre så mye på egen hånd; vil du også trenger for å komme deg i bevegelse for å hjelpe hoppe-start stoffskiftet og raskt kaste ekstra pounds.

Hint

  • Det er alltid lurt å rådføre seg med legen din før du starter noen vekttap programmet, spesielt hvis du er gravid, sykepleier eller søker regelmessig behandling for sykdom.