Digidexo.com

Hvordan kan jeg få Over en frykt for Driving My Car?

Hvordan kan jeg få Over en frykt for Driving My Car?


Det kan være mange grunner til at noen er redd for å kjøre bilen sin. Oftest mennesker utvikler angst om kjøring etter at de har vært i en bilulykke, spesielt hvis de har lidd et betydelig skade. Kjøring angst kan også oppstå etter noen nær deg har vært i en alvorlig bilulykke. Andre kan ha en frykt for å bli mistet og ikke finner veien hjem eller tviler på sine kjøreferdigheter. Uansett roten av noen frykt, kan kjøre angst overvinnes.

Bruksanvisning

Bestem The Root Of Your Fear

•  Undersøke mulige årsaker til din frykt for kjøring fordi forstå roten av angst kan være nyttig i å overvinne den. Når du har vært i en ulykke, vitne til en dårlig ulykke, eller kjenner noen som har opplevd en alvorlig ulykke, kan du føle mindre angst hvis du gjøre bilen din føler seg mer trygg. Velger å kjøre en bil som har kollisjonsputer, en anti-bremser og ulykke varslingssystem, og gjennomgå biler å se hvilke modeller fare beste i ulykker.

Ta kjøretimer hvis du er bekymret for din kjøring evne. Selv om du har kjørt en bil i mange år, ville noen ha nytte av å ta fører leksjoner for å oppdatere alle aspekter av kjøring. En kjørelærer sitter ved siden av deg, spesielt hvis de kan kontrollere bremsene når du er i bilen hans, bør redusere angst.

Bygg opp selvtilliten din om å kjøre gradvis. Kjør rundt parkeringsplasser eller på lite trafikk rette ruter og til en lavere hastighet til du føler deg mer sikker på din kjøreevne. Alternativt, la en venn kjøre deg et sted du ønsker å gå, slik at du ser hvordan de klarer alle utfordringer mens du er passasjeren. Et annet alternativ er for deg å kjøre med en venn eller elsket en i bilen for å få deg til å føle deg mer avslappet.

Ta en tur i bilen mer avslappende og hyggelig. Hvis du liker musikk, ta på din favoritt radiostasjon eller CD, men ikke så høyt at det er distraherende. Du kan selv sette på CDer som kan spilles naturlige lyder som en babling bekk og fugl kvitre om naturlyder gjøre deg mindre anspent. Du kan selv lage en tape med din egen stemme av avslappende affirmasjoner som "Jeg kan gjøre dette" og "jeg gjør det bra" og "Jeg er avslappet på rattet som jeg kjører."

Gjør mentale bilder oppgaver hjemme. Sitt i en behagelig stol, slappe av og lukk øynene. Ta noen dype åndedrag og puster hver og en sakte. Forestill deg selv kjører i bilen smilende, føler seg trygg, noe som gjør svinger, fartsovertredelse og kjøring på forskjellige steder. Mens du kjører i bilen, starter den dype pusteøvelse som helst du selv begynner å føle seg anspent.

Tips og advarsler

  • Hvis du er ubehagelig å kjøre i dårlig vær som regn, tåke eller snø, ikke kjøre med mindre det er veldig viktig. Hvis, derimot, er meteorologene spår farlige veiforhold, utsette turen.