Digidexo.com

Hjem rettsmidler for molluscum contagiosum

Mollusker er en vanlig, smittsom viral hudinfeksjon forårsaket av poxvirus. Denne huden rammer oftest barn og seksuelt aktive voksne, men det kan også påvirke personer med immunsystem ikke er sterk. Mollusker viser som spredte, små, glatte brune eller rosa støt; noen ganger folk referere til dem som små vorter eller lesjoner. Tilstanden kan klare på egen hånd, eller du kan bruke enkle hjem rettsmidler for å behandle huden.

Sea Salt Scrub

Bruk en daglig havsalt skrubb for å bli kvitt av lesjonene. Bland to kopper havsalt, 1/2 kopp olivenolje, 1/4 kopp grapeseed olje, en spiseskje honning og to dråper tea tree eterisk olje. Oppbevar denne hjemmelagde løsning i en glasskrukke, og det vil vare i måneder. Dusj som du normalt ville og forsiktig massasje kratt i lesjoner. La blandingen sitte på huden i et minutt, skyll av med rent vann og klapp huden tørr med et rent håndkle.

Exfoliate Skin

Eksfolierende og fjerner døde hudceller kan hjelpe behandle lesjoner også. Lag en hjemmelaget peeling løsning ved å blande en halv kopp natron med nok vann til å lage en lime. Gni denne hjemmelagde eksfolierende blanding inn i huden under en dusj, skylle det av med vann etterpå. Bruk dette hjemme bøte daglig inntil humper er borte.

Duct Tape

Duct tape er en vanlig hjemme bøte for behandling av vorter og hud humper. Duct tape gradvis fjerner død hud fra vorten, og bidrar til å fjerne vorte virus som ligger i huden. Påfør en svært liten del av duct tape til den delen av huden som har humper på den, og la den på over natten. Fjern duct tape i morgen og gjenta prosessen til bump har forsvunnet.