Digidexo.com

Smerter i forsiden av halsen

Halsen støtter vekten av hjerneskallen og - vanligvis rundt 12 pounds. Musklene som kontrollerer bevegelsen av hodet alle fører gjennom halsen til skuldrene, ryggen og brystet. Når nakkesmerter oppstår, er bevegelse, syn og kognitive evner alle påvirket.

Svakhet i foran på halsen

Anterior, eller foran på halsen, er smerte oftest assosiert med hovne kjertler. Når den er plassert opp og under kjeven, disse er ofte relatert til sår hals og sykdommer som streptokokker. Smerte som oppstår lavere på halsen kan være symptom på en mer alvorlig tilstand. Lavere nakkesmerter er oftest assosiert med skjoldbruskkjertelen.

Thyroid Funksjon

Den skjoldbrusk er en kjertel som ligger foran luftrøret på fremre for halsen. Denne kjertelen bruker jod i kroppen til å lage hormoner som regulerer kroppens stoffskifte. Når evnen av skjoldbruskkjertelen for å produsere hormoner blir endret, kan en person oppleve ubehagelige symptomer i hele kroppen.

Symptomer og sykdommer

Symptomer på en syk skjoldbruskkjertelen inkluderer; utvidelse av kjertelen kalles struma, knuter eller vekster, hetetokter, vekttap eller gevinst, skjelvinger, og irritabilitet. Hypotyreoidisme og hypertyroidisme er tilstander hvor for lite eller for mye hormon, henholdsvis, blir produsert. Skjoldbruskkjertelkreft er en kjertel kreft relatert til lymfom. Feber og smerter i skjoldbruskkjertelen er referert til som tyreoiditt.

Behandling

Behandling av skjoldbrusk sykdommer varierer med alvorlighetsgraden av tilstanden. Ofte medikamentell behandling er vellykket i å snu tilstanden. I mer ekstreme tilfeller biopsier kan utføres til og med kirurgiske prosedyrer for å fjerne vekster.

Risikofaktorer

Kvinner over 50 år er mest utsatt for å utvikle skjoldbrusk forhold og sykdommer. Både menn og kvinner med en personlig historie med autoimmun sykdom eller en familiehistorie med skjoldbrusk forhold er også i risikogruppene. Røykere, de med jod mangler og de pasientene som har tatt immunsuppressive medikamenter også faktor høyere i risiko spekteret. Forskning støtter også en sammenheng mellom skjoldbrusk sykdommer og personer med høye nivåer av stress, de med for tidlig grått hår, og de som er venstrehendt.