Digidexo.com

Hvordan Fade Post inflammatorisk hyperpigmentering

Post-inflammatorisk hyperpigmention er karakterisert ved en endring i farge på huden deler av kroppen etter opplever noen form for betennelse. Det kan forekomme som et resultat av akne, eller en hvilken som helst tilstand som påvirker huden. I de fleste tilfeller vil huden leges over tid og normal farge kommer tilbake, men det kan ta så lenge som seks til 12 måneder. Du kan gjøre flere ting for å oppmuntre helbredelsesprosessen, inkludert egenomsorg og visse medisiner eller medisinske prosedyrer.

Bruksanvisning

•  Snakk med en hudlege om aktuelle behandlinger som kan lette de mørke områdene. Vanlige ingredienser inkluderer hydrokinon, tretinoin (avledet fra vitamin A), kortikosteroider, azelainsyre eller glykolsyre. Legen din kan anbefale å bruke en kombinasjon av aktuelle agenter for optimale resultater. Følg legens instruksjoner om riktig bruk og gjelder ikke behandlinger i større mengder eller med større frekvens enn anbefalt.

Visse dermatologiske prosedyrer kan normal hudfarge; de inkluderer kjemisk peeling med agenter som glykolsyre, trikloreddiksyre, laser resurfacing, og kryoterapi, som sysselsetter bruk av flytende nitrogen. Du må forplikte seg til flere økter for å oppnå maksimalt utbytte.

Bruk en solkrem med minst faktor 15 hver dag, uavhengig av årstid, dersom området av hyperpigmentering er ikke dekket av klær. Dette vil holde allerede mørkere hud fra å bli mørkere.

Tips og advarsler

  • Bruk pigmentert makeups å skjule misfarging mens det gror.
  • Hvis du er interessert i prosedyrer som skreller og laser behandlinger, jobbe med en hudlege eller annet medisinsk faglig heller enn å gå til et spa eller salongen. Disse behandlingene har potensial for alvorlige komplikasjoner og avhengig av prosedyren eller substans, er ikke egnet for mørkere hud. Arbeide med en medisinsk faglig vil sikre at du får den mest hensiktsmessige behandlinger og vil minimere risikoen.