Digidexo.com

Sinus Congestion & Heart Disease

Sinus Congestion & Heart Disease


Sinusknuten i hjertet ditt har en bestemt funksjon, og når det blir syk kan du oppleve hjertesykdom eller andre problemer som ditt hjerte vil reagere på. Når de blir funnet tidlig nok, har hjertesykdom som regel en god prognose. Opprettholde et sunt hjerte er så enkelt som å vite hva du skal gjøre for å holde seg frisk og få sunnere ved å være klar over potensielle faresignalene.

Sick Sinus Syndrome (SSS)

Sick Sinus Syndrome (SSS) er en tilstand som er et tegn på hjerte disease.SSS er en type bradykardi der sinusknuten, som ligger i øvre høyre hjertekammeret, ikke fungerer skikkelig for å holde hjertet slo på en vanlig sats .

Rapid Heartbeats

Noen mennesker som har SSS å også ha en rask hjerterytme. Denne tilstanden kalles bradykardi-takykardi syndrom, og kan få hjertet til å slå raskere, saktere, uregelmessig, og noen ganger også nøler mellom hjerteslag.

Typer

En defekt i hjertet er den vanligste årsaken til SSS. Det er to typer av SSS; Sinoatriell blokk, sakte beveger elektriske signaler gjennom sinusknuten og sinusarrest, hvor den normale rytmen i SA (sinus) node pauser.

Symptomer

Symptomer på SSS inkluderer besvimelse, tretthet, kortpustethet, brystsmerter, søvnproblemer, forvirring, og hjertebank. Noen mennesker har ingen symptomer, og ganske ofte symptomene kan virke veldig mild.

Hva legen vil se etter

Hvis du har symptomer, eller hvis legen mistenker at du har SSS, kan han se etter en langsom puls, uregelmessig hjerterytme, lavt blodtrykk, og pauser i hjerterytmen.