Digidexo.com

Mat Journal Analyse

Et mat journal er en flott måte å holde oversikt over hva du spiser på en daglig basis. Ifølge en 2008 studie fra Kaiser Permanente, folk som holder en matdagbok doble sin vekttap i gjennomsnitt. Det er viktig å forstå hvilke typer ting du bør innspillingstid i en food journal.

Foods Spist

En av de viktigste aspektene ved en matdagbok tar opp maten du spiser. Dette inkluderer den type mat og det totale antall porsjoner av hver mat til frokost, lunsj, middag og snacks. Når sporing ernæring informasjon om hver av disse matvarene, kan du bruke maten etiketten på baksiden av pakken eller slå opp den ernæringsmessige informasjon på nettet på The Daily Plate (www.thedailyplate.com).

Kalorier

Ifølge forskere ved Harvard School of Public Health (HSPH) og Pennington Biomedical Research Center i Louisiana State University System, kutte kalorier er den beste metoden for å miste vekt uansett hvilken av de tre makronæringsstoffer (karbohydrater, fett, protein) ble understreket . Det er veldig viktig å ta opp kalorier for all mat du spiser i en food journal, slik at du kan se hvor mange kalorier du spiser per dag sammenlignet med hvor mange du bruker opp.

Karbohydrater

Til tross for den nevnte forskning om kalorier er viktigere enn å kutte karbohydrater, er det likevel viktig å holde oversikt over antall karbohydrater du forbruker hver dag. Sjekk maten etiketten på baksiden av pakken for å registrere antall karbohydrater fra hver av de matvarene du spiser i en food journal og sammenligne dem til USDA daglige anbefalinger. Spis hele korn over raffinert, bearbeidede karbohydrater.

Fat

Se baksiden av pakken på den ernæringsmessige etiketten og registrere hvor mye fett du spiser i en food journal og vier spesiell oppmerksomhet til mengden mettet fett og trans fett du forbruker, som disse typer fett kan føre til en øket risiko for hjertesykdom, i henhold til American Heart Association.

Protein

Bruk ernæring etiketten for å registrere hvor mye protein du spiser hver dag i maten journal og velge magre proteinkilder som fisk, kalkun og kylling over storfekjøtt og svinekjøtt. Hvis du er usikker på fettinnhold, bruke et nettbasert verktøy som The Daily Plate.