Digidexo.com

Pepto-Bismol Cure for Flatulens

Pepto-Bismol Cure for Flatulens


Det er ingen sikker metode for "herding" luft i magen, men det finnes måter å bidra til å redusere mengden og lukt av gass passert. En slik metode er bruken av Pepto-Bismol. Selv om produsenten Procter & Gamble ikke krav flatulens reduksjon som en av de fem mageproblemer som Pepto-Bismol lindrer, ifølge en artikkel i tidsskriftet Gastroenterology, har det vært klinisk bevist å redusere den offensive lukt forbundet med bestått av gass.

Hvordan Pepto Reduserer flatulens Lukt

Pepto-Bismol, viden kjent som "The Pink Stuff", og dens primære konkurrent Kaopectate, inneholder den aktive ingrediensen vismut subsalicylate, som binder seg til hydrogensulfid som er den viktigste kilden til den offensive lukt i bestått av gass. Resultatene fra et forskningsprosjekt publisert i tidsskriftet Gastroenterology i 1998 viste at Pepto kan redusere flatulens lukt med opp til 95 prosent.

Viktigste årsakene til Flatulens

En av de viktigste årsaker til flatulens er forbruket av matvarer som i magesekken og tynntarmen ikke er i stand til å fordøye helt. Bønner som er høy i polysakkarider, er et eksempel på en slik mat, som er poteter, gjær funnet i brød og meieriprodukter. Cruciferous grønnsaker, slik som broccoli og blomkål, er også kjent ikke bare å føre luft i magen, men for å øke den ubehagelige lukt av den gass som er passert.

Hvorfor lukter det så ille?

Fordelingen av proteiner later komponenter av lavmolekylære fettsyrer og reduserte svovelforbindelser. De lavmolekylære fettsyrer resultere i en ødelagt meieri lukt, og svovelforbindelsene resulterer i en lukt som minner om råtne egg. Mikroflora bakterier kan også bidra til lukt, som kan avføring i rektum.

Er det en faktisk Cure for Flatulens?

Det er ingen faktiske kur for flatulens. Det er en naturlig prosess i kroppen til pattedyr, og er nødvendig for å fjerne tykktarmen av overskytende gass. Imidlertid kan flatulens reduseres betraktelig ved å unngå delvis ufordøyelige matvarer og konsumere næringsmidler som har evne til å opprettholde balansen i tarmfloraen, slik som probiotika funnet i yoghurt eller sure væsker slik som eddik eller sitronsaft, som har evnen til å øke produksjonen av mage enzymer som fremmer fordøyelsesprosessen og kan redusere produksjonen av tarmgass.
Så, mens Pepto ikke faktisk vil "kurere" luft i magen, kan det kurere forlegenhet som er assosiert med sin lukt, spesielt når du deler trange rom med andre, for eksempel fly og heiser.