Digidexo.com

Alternativer til Watermelon for Nyre Cleanse

Det er lett å ta nyrene for gitt, men de er blant de mest hardtarbeidende organer i kroppen. Nyrene klare giftstoffer og overflødig vann fra blodet, og over tid kan de få en opphoping av krystaller, kalt nyrestein, som blokkerer nyrefunksjon. For å opprettholde friske nyrer, rensing dem med mat og vann er nøkkelen. Vannmelon rens metoden er populært, men det finnes alternativer.

Nyre rensing med vann

Nyrene er et filtersystem for blodet. Når du spiser, fordøyelsessystemet bryter maten ned og sender næringsstoffer, avfall og vann i blodet. Nyrene filtrere ut avfall og vann, og transportere den til blæren. Du kan vitne nyrene effektivitet når du tisser. Den fargen på urinen din er avfall nyrene har filtrert ut av blodet.

Hvis legemet er dehydrert, vil det ikke være så mye vann til å transportere avfallet ut av kroppen. Dette (så vel som andre diett og arvelige faktorer) kan føre avfallet til å bygge seg opp i nyrene og krystalliserer, forårsaker nyrestein. Den beste måten å unngå dette, og for å bedre all-around nyre helse, er å drikke rikelig med vann. Ti til tolv 8-unse glass om dagen er optimal for å opprettholde riktig nyrefunksjon. Men du kan dømme vanninntaket mer nøyaktig ved å betale oppmerksomhet når du tisser. Hvis urinen er klar og luktfri, er du sannsynligvis får nok vann.

Nyre rensing med mat

Det finnes også en rekke matvarer og urter som kan hjelpe rense nyrene. For best resultat, legge disse matvarene til ditt vanlige kosthold, slik at du ikke trenger å gjøre en helg av å spise noe annet enn vannmelon.

Druer er høy i kalium, noe som bidrar til å regulere natrium i blodet og opprettholder blod alkalisk nivåer, idet belastningen av overskudd av natrium og kalsium av nyrene. Friske druer eller usøtet druesaft er best.

Tranebær er stor for nyre helse fordi de inneholder kinin. Kinin konverterer til hippuric syre i leveren, og dette bryter ned urea og urinsyre som kan akkumuleres i nyrene. Pure, usøtet tranebærjuice er best. Fortynne juicen med vann hvis du ikke kan stå intense sur smak.

Urtete er også stor for nyrefunksjonen. Løvetann og brennesle er populære. Et annet valg er ingefær og tumeric, som begge har antiseptiske egenskaper. Drikk urteteer to til tre ganger om dagen for best resultat.