Digidexo.com

Behandlinger for kronisk forstoppelse hos barn

Behandlinger for kronisk forstoppelse hos barn


Kronisk forstoppelse er vanlig hos barn. Alle vil oppleve et anfall av forstoppelse i sitt liv, men vanligvis avføring blitt vanlig innen noen dager, og folk flest ikke søke legehjelp. Hos barn, flere faktorer bidrar til forstoppelse. Tilstanden kan variere fra mild til alvorlig, og smerter kan forekomme. Men heldigvis, det finnes teknikker for å lette forstoppelse og gjenopprette et barns fordøyelsen helse.

Fiber Intake

En lav-fiber diett er en vanlig årsak til forstoppelse hos barn. For å lette ubehag og fremme avføring, tjene fiberrike matvarer som frukt, grønnsaker og helkorn. Legg til nummer fem til ditt barns alder å få mengden av fiber hun trenger på en daglig basis. For eksempel, en 6-årige trenger minst 11 gram fiber om dagen. Hvis nødvendig, kjøp barnas fibertilskudd.

Vanninntaket

Mangel på vann kan føre til forstoppelse og hard avføring. Vann holder fordøyelseskanalen hydrert, som fremmer myke, vanlig avføring. I stedet for å tjene sukkerholdig saft og brus, tjene vann. Den anbefalte daglige vanninntaket for barn er mellom 6 og 8 kopper.

Fysisk aktivitet

Mangel på fysisk aktivitet kan redusere intestinal sammentrekninger og forårsake kronisk forstoppelse hos barn. Oppmuntre aktivitet og trening som sykling eller løping, eller registrere barnet ditt i et aktivt extracurricular aktivitet. Øvelsen vil forbedre ditt barns generelle trivsel, og det vil stimulere tarmsammentrekninger og lette forstoppelse.

Magen Massasje

Hvis fysisk aktivitet og væsker ikke lette kronisk forstoppelse, kan massere barnets mage stimulere tarmen og forårsake avføring. Plasser hendene på barnets nedre del av magen og masser i sirkelbevegelser i 10 til 15 minutter. Gjenta daglig for å behandle kronisk forstoppelse.

Avføringsmiddel

Kronisk forstoppelse ofte resultater fra fecal blokkering i tarmen. I dette tilfellet kan et avføringsmiddel være nødvendig for å fjerne blokkeringen. Snakk med legen din på forhånd og be om en anbefaling. Et barn bør gis et avføringsmiddel eller klyster bare med godkjenning av hans barnelege.