Digidexo.com

Hva er behandlingen for oppkast?

Oppkast er aldri en morsom handling, og noen ganger kan det være svært farlig for helsen din. Enten du eller barnet ditt er plaget med denne sykdommen, er det viktig å vite hva du kan gjøre for å lindre smerte og ubehag. Prøv å lære noen metoder og tiltak som kan komme godt med neste gang du føler en kvalm mage kommer på.

Oppdag Source

Det første trinnet i behandlingen av din oppkast er å finne kilden til hva som kan være årsaken til det. Det kan være mange ting, inkludert influensa, matforgiftning, migrene, alkohol og graviditet. Når du har nullet på årsaken, kan du finne ut en løsning, for eksempel influensa medisin for influensa, og også ta skritt for å muligens forhindre oppkast i fremtiden.

Ingen Solids

For varigheten av oppkast bør du holde deg unna fast føde, så magen er allerede har problemer uten å måtte prøve og feile, for å fordøye. Hold deg til klare væsker som vann eller ingefærøl. Ginger ale er stor for mageproblemer som den har beroligende egenskaper som kan bidra til å lindre symptomer på kvalme og oppkast. Hvis du må spise noe, holde seg borte fra sukkerholdig eller rik mat, stk salte kjeks spist sakte er vanligvis best for en urolig mage, som de er milde og har en liten smak for smaksløkene.

Prøv en Antiemetic

Kvalmestillende legemidler er legemidler som ofte brukes for å behandle kvalme og oppkast og kan kjøpes over disk uten resept. De beste kvalmestillende legemidler for oppkast er de som inneholder vismut subsalicylate, som kan finnes i Pepto Bismol, sammen med andre legemidler som finnes på de fleste stoff butikker. Denne kjemiske bidrar til å berolige magen ved belegg på innsiden av det. Disse stoffene er også stor i behandling av andre fordøyelses plager som halsbrann og diaré.

Prøv Baking Soda

En annen sikker måte å lette din oppkast woes er å prøve å konsumere litt natron. Bland ca 2 til 3 ss. natron med en 8-unse glass vann, røre og drikke. Baking soda er stor fordi det nøytraliserer magen syre, bidrar til å roe det og hindre ytterligere kvalme og oppkast. For å legge til en liten smak, prøve å legge noen dråper lime juice, som også har vist seg å berolige mageproblemer, til natron blandingen.

Unngå Irritanter

Når magen er opprørt, og du er oppkast, er det viktig å unngå visse gjerningsmennene som kan ytterligere magen skade og til og med føre til mer oppkast. Disse irritanter inkluderer alkohol, koffein og sigaretter, som alle kan forårsake skade og svekke magen og spiserøret. Hvis du unne deg disse stoffene, styre klar av dem under oppkast periode og minst en dag eller to etter.

Spise litt brød

Denne metoden er bare bra hvis oppkast er alkohol-indusert; hvis du er oppkast på grunn av et virus for eksempel, vil du sannsynligvis bare ende opp med oppkast brødet du spiser. Å spise et karbohydrat som brød er stor for behandling beruset oppkast fordi det hjelper magen til å suge opp overflødig alkohol og væsker og gir kroppen din litt sårt tiltrengt næring fra noe annet enn alkohol.

Advarsler og tips

Når du tar et medikament for oppkast, aldri ta mer enn den foreskrevne mengde og alltid følge instruksjonene.
Hvis oppkast vedvarer i mer enn 24 timer, bør du oppsøke lege umiddelbart som det kan være tegn på en alvorlig underliggende helseproblem, og du kan bli alvorlig dehydrert.