Digidexo.com

Hvordan ta Citrus Pektin

Hvordan ta Citrus Pektin


Selv pektin finnes i de fleste planter, er sitrus pektin avledet fra sitrus skreller. Citrus pektin syntetiseres i pulverform og tilsettes til gelé og syltetøy som et fortykningsmiddel. Endret sitrus pektin er utformet som et kosttilskudd for å hjelpe fordøyelsen. Det brukes også til å stoppe veksten av melanom, noe som fører til hudkreft, og metastatisk prostatakreft, som er prostatakreft som har spredt seg i hele kroppen. Hvis du lider av dårlig fordøyelses helse, hudkreft eller prostatakreft, vurdere å bruke sitrus pektin som kosttilskudd.

Hvordan ta Citrus Pektin

•  Ta kontakt med legen din. Avhengig av din medisinske historie og aktuelle reseptbelagte medisiner, vil legen gjøre en kvalifisert avgjørelse på om det er trygt for deg å ta sitrus pektin.

Ta endret sitrus pektin pulver som kosttilskudd med måltider. Løs opp 5 g (eller 1/5 oz.) Av sitrus pektin pulver i et glass vann eller juice. Drikk blandingen tre ganger om dagen med måltider.

Ta sitrus pektin som en kapsel. Ta en 800 mg sitrus pektin kapsel tre ganger om dagen med et måltid og et glass vann for best resultat.

Spis mat som inneholder sitrus pektin, inkludert appelsiner, mandariner, sitroner, grapefrukt og appelsin eller sitron marmelade. Mat som inneholder sitrus skall eller skall har mest sitrus pektin.

Overvåk bivirkninger. Bivirkninger av sitrus pektin kosttilskudd inkluderer kvalme, forstoppelse, magesmerter og magesmerter. Hvis du lider av noen av disse bivirkningene, snakk med legen din.

Hint

  • Ikke ta sitrus pektin hvis du har en sitrus frukt allergi.