Digidexo.com

Hvordan Cures for Hashimotos

Hvordan Cures for Hashimotos


Hashimotos thyreoiditt, også kjent som kronisk lymfatisk tyreoiditt, er en autoimmun sykdom som oftest rammer kvinner i alderen 45 og 65. Det er femti prosent mer utbredt hos kvinner enn hos menn. Hashimotos tyreoiditt bevirker antistoffene i kroppen til å angripe kroppens egen skjoldbruskkjertelen, bryte ned til funksjon og gradvis å ødelegge den. Hashimotos thyreoiditt er den vanligste årsaken til skjoldbrusk sykdom i USA. Herding thyroid sykdommen krever en varig endring i livsstil, inkludert bedre matvaner, får regelmessig mosjon og tar urte kosttilskudd.

Bruksanvisning

Hashimotos sykdom Behandling Instruksjoner

•  Gå til en medisinsk fagperson som har spesialisert seg på Hashimotos sykdom symptomer som en manglende evne til å gå ned i vekt til tross for kosthold og trening, overdreven tretthet, forstoppelse og tynning av hår. Legen vil trolig sende deg til en lab for en blodprøve som det er foreløpig for en diagnose.

Gå til en blodlaboratorium og har en grundig blodprøve for skjoldbrusk mangler. La klinikere vet at du vil ha mer enn bare en grunnleggende skjoldbrusk test og at du trenger en komplett blod arbeid analyse. Grunnen er at andre nivåer i blodet kan være en indikasjon på Hashimotos utover en enkel skjoldbrusk-nivå test.

Eliminer gluten, kasein, koffein, rødt kjøtt og sukker fra kostholdet. Dr. Jennifer Rhodes av Wellness Center i St. Louis, forklarer Missouri at "selv om dette kan bli en dramatisk kosttilskudd endring, er det nødvendig fordi alle disse stoffene forverre tilstanden og øke frekvensen av skader på skjoldbruskkjertelen."

ta en til to kopper organisk Løvetann te hver dag. Ifølge Dr. Jennifer Rhodes, "Løvetann te styrker immunforsvaret naturlig samtidig øke energinivået, hindrer treghet og forstoppelse".

Ta to spiseskjeer linfrø olje hver dag. Linfrøolje er høy i både vitamin B-6, vitamin B-9, omega-6, omega-9, så vel som andre essensielle fettsyrer. Det effektivt og trygt balanserer kroppens gode og dårlige prostaglandiner naturlig. Ifølge Dr. Jennifer Rhodes, de linfrøolje bistår i å balansere kroppens nivå av essensielle fettsyrer, og dermed hjelpe en dårlig fungerende fordøyelsessystemet i mer effektiv funksjon.

Som Dr. Jennifer Rhodes råder sine pasienter å gjøre, ta en teskje tran hver dag. Det er svært høy i vitamin D som er til stede i bare en svært få utvalgte matvarer, et vesen tran. Dette forhindrer at insulinresistens og er effektiv i langtidsbehandling av Hashimotos sykdom.

Ta et tillegg på Bayberry hver dag. Ifølge informasjonen på http://www.herbalextractsplus.com/bayberry.cfm , det stimulerer kroppen til å regulere og balansere sine egne hormonnivåer og har blitt funnet effektive i behandling av Hashimotos sykdom.

"Øvelse i minst 40 minutter per dag, fire til fem dager per uke", råder Dr. Jennifer Rhodes. "Øvelse fremmer optimal funksjon av skjoldbruskkjertelen, og det hjelper til å opprettholde en sunn metabolisme, så vel som normale hormonelle nivåer". Former for trening kan inkludere slike aktiviteter som en moderat tempo tur, en tur på en sykkel, yoga, svømming runder eller vannaerobic.

Tips og advarsler

  • Unngå syntetiske kosttilskudd som disse kan forårsake ytterligere skade samt å være ineffektiv for behandling av Hashimotos sykdom.
  • Unngå mat som er ekstremt høy i jod, som høye nivåer av jod kan ytterligere skade skjoldbruskkjertelen.