Digidexo.com

Hvordan naturligvis behandle kronisk utmattelsessyndrom

Hvordan naturligvis behandle kronisk utmattelsessyndrom


Det er for øyeblikket ingen resept narkotika terapi spesielt for kronisk utmattelsessyndrom (CFS), selv om det er et bredt spekter av medisiner som kan bidra til å kontrollere symptomene på sykdommen. For å unngå å ta reseptbelagte medisiner helt, har mange pasienter søkt å behandle sykdommen naturlig med en diett av kosttilskudd.

Bruksanvisning

•  Styrk med nikotinamidadenindinukleotid (NADH). NADH oppfordrer cellenes stoffskifte. Lavt stoffskifte kan være en faktor i CFS. Kosttilskudd er allment tilgjengelig, og synes å ha minimale bivirkninger og å være godt tolerert med mange reseptbelagte legemidler. NADH også finnes naturlig i fjørfe, rosa fisk og rødt kjøtt.

Granske kostholdet ditt. Unngå bearbeidet mat, kullsyreholdige drikker og alkohol. Eliminer koffein og tobakk. Øk inntaket av grønne grønnsaker, hele korn og vann. Dramatisk redusere bruken av både sukker og kunstige søtstoffer.

Spis mat med høyt omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje og linfrø. The American Heart Association anbefaler omega-3 for hjertet helse, men det er også funnet å bedre humøret.

•  Vurder echinacea å øke immunsystem. Echinacea har lenge vært antatt å hjelpe kroppen kampen en rekke sykdommer, spesielt forkjølelse og influensa, som mange mener kan være direkte knyttet til utbruddet av CFS.

Bruk kamille eller sitronmelisse te å behandle søvnforstyrrelser og for generell avslapping. Utilstrekkelig søvn og mangel på dyp søvn kan sterkt bidra til uttømmende trøtthet oppleves av mange CFS-pasienter. Urtete ved sengetid kan øke muligheten for terapeutisk hvile. Melatonin tabletter kan også hjelpe i søvn.

Suppler kosthold med ginseng som kan øke energien og redusere stress samt ha en gunstig effekt på humøret. Johannesurt kan også forbedre en persons humør, men kan forstyrre virkningen av reseptbelagte anti-depressiva.

Hint

  • Det er enorme anekdotiske bevis som tyder på at naturlige behandlinger kan avlaste mye av ubehag forbundet med CFS. Disse behandlingsplaner selv om det ikke blir overvåket av Federal Drug Administration (FDA). Enhver CFS pasient som behandler sykdommen naturlig bør forbli under en lege omsorg og skal gi råd til sin lege av alle kosttilskudd som blir inntatt eller påføres lokalt.
  • Gravide kvinner eller kvinner som vurderer å bli gravide bør rådføre seg med sin lege før man spiser uvanlige mengder sjømat. Alle mennesker bør informeres om muligheten for høye nivåer av kvikksølv i sjømat.